Mahalle sakinleri ile Suriyeliler arasında kavga çıktı

Adana'da iki grup arasında çıkan tartışmanın büyümesi ile 4 kişi silahla yaralandı. Olayın ardından çadırlarını toplayan Suriyeli sakinler, otobüslerle çadır kente gitti.

Merkez Yüreğir ilçesi Bahçelievler Mahallesi'nde bazı mahalle  sakinleri ile çadırlarda kalan Suriyeliler arasında çıkan kavganın ardından polis ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemi aldı.

Eşyalarını ve çadırlarını toplayan Suriyeliler, Büyükşehir  Belediyesine ait halk otobüsüyle Sarıçam ilçesindeki çadır kente nakledildi.  Suriyelilerin eşyaları ve çadırları ise Yüreğir Belediyesine ait kamyonla çadır  kente taşındı.

Kavgada yaralanan Suriye uyruklu Cabir Abid (25) ve Ferhan Abid'in  (32) durumlarının ağır, Hüseyin Can Demir'in (30) sağlık durumunun ise iyi olduğu  öğrenildi.

İsmi öğrenilemeyen Suriyeli bir kişinin ise ayakta yapılan tedavisinin  ardından taburcu edildiği bildirildi.

Çadırların bulunduğu bölgede güvenlik önlemini sürdüren polis  ekipleri, şüphelilerin yakalanmasıyla ilgili çalışmalarına devam ediyor.

Merkez Yüreğir ilçesi Bahçelievler Mahallesi'nde dün akşam çıkan  kavgada 3'ü Suriyeli 4 kişi silahla yaralanmış, bazı çadırlar ateşe verilmiş,  araçların camları kırılmıştı. Yaralılar, Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile  Çukurova Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.

AA-Milliyet


İstanbul'da kar yağışı, ehliyet sınavlarını erteledi 2025 bayram ikramiyeleri için beklentiler neler? Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi kızışıyor 2025'te en çok beklenen oyunlar hangileri? UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu maçları ne zaman? 2025 sağlıkta devrim yaratacak yenilikler neler?