Melek Mosso yerine konser verecek olan Seda Sayan’dan açıklama

Hedef gösterilerek konseri iptal edilen Melek Mosso’nun yerine Isparta’da sahneye çıkacak olan Seda Sayan konuya ilişkin açıklama yaptı. Sayan, “Sahne alacağımı menajerimden öğrendim” dedi.

Melek Mosso’nın iptal edilen Isparta’daki konserinin yerine sahneye çıkacak olan Seda Sayan, eleştiriler sonrası açıklama yaptı. Belediye’nin Mosso’nun bir sahnesinde yaptığı parmak hareketinden dolayı konseri iptal ettiğini söyleyen Sayan, “Sahne alacağım menajerimden öğrendim, Melek inşallah bir daha böyle bir eylemde bulunmaz” dedi.

“İNŞALLAH BİR DAHA BÖYLE BİR EYLEMDE BULUNMAMASINI DİLERİM”

Eleştirilerin ardından 2. Sayfa programına açıklama yapan Seda Sayan, Mosso’nun 3 yıl önce sahnede yaptığı bir el hareketini hatırlatarak Isparta Belediyesi’nin Mosso’nun konserini bu yüzden iptal ettiğini savundu. Sayan’ın açıklamaları şöyle:

“Sanatçıların konser takvimini menajeri belirler. Ben haftanın beş günü zaten full çalıştığım için bazen havaalanında öğreniyorum konser yeri ve bilgilerini. Menajerim Osman Yuvacı anlaşmayı yapmış Melek kardeşimle ilgili araştırmayı yaptığımda Melek’in sanatına ya da kadınlığına değil bir konserinde kadınlar ile ilgili konuşurken yaptığı parmak işaretinden dolayı Isparta Belediyesi’nin tepki gösterdiğini öğrendim. Melek adına merak edip o hareketi videodan izledim. Bir talihsizlik olduğunu düşünüyorum inşallah bir daha böyle bir eylemde bulunmamasını dilerim”

İstanbul'da kar yağışı, ehliyet sınavlarını erteledi 2025 bayram ikramiyeleri için beklentiler neler? Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi kızışıyor 2025'te en çok beklenen oyunlar hangileri? UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu maçları ne zaman? 2025 sağlıkta devrim yaratacak yenilikler neler?