Meteoroloji'den o illere kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden bazı illerimiz için kuvvetli sağanak yağış uyarısı geldi. Yapılan uyarıya göre bazı illerimizde de kuvvetli rüzgar etkili olacak.Peki hangi illerde kuvvetli yağış görülecek? İstanbul ve Ankara'da hava durumu nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bazı illerde yaşanacak kuvvetli sağanak yağış konusunda vatandaşları uyardı. Meteoroloji'den yapılan uyarıya göre bugün öğle saatlerinden itibaren bazı illerimizde yerel olarak kuvvetli yağış bekleniyor. Peki İstanbul ve Ankara'da hava durumu nasıl olacak? Hangi illerde kuvvetli sağanak yağış bekleniyor?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre bugün öğlen saatlerinden itibaren Antalya, Burdur ve Isparta'nın bazı bölgelerinde gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Bu illerdeki sağanak yağışın yer yer çok kuvetli olmasının beklendiğini açıklayan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bu illerdeki kuvvetli sağanak yağışların sebep olacağı ani sel, su baskını ve heyelan gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği konusunda vatandaşlara uyarıda bulundu.

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü ise yaptığı yazılı açıklamada bazı illere kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı yaptı.Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre Malatya, Elazığ, Bingöl, Tunceli ve Adıyaman çevrelerinde kuvvetli rüzgar bekleniyor. Bu illerde oturan vatandaşların yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olması gerekiyor.İstanbul'da hava durumu nasıl olacak?İstanbulluları bugün yağışlı bir hava bekliyor.

İstanbul'da bugün öğle saatlerinden itibaren sağanank yağışlı bir hava durumu yaşanacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava durumu raporlarına göre İstanbul'da yarın ise az bulutlu ve açık bir hava yaşanacak.Ankara'da hava durumu nasıl olacak?Ankara'da ise bugün çok bulutlu ve yer yer sağanak yağışlı bir hava hakim olacak .Ankara'da akşam saatlerinde ve yarın ise yer yer sağanak yağış bekleniyor. Ankaralıların evlerinden çıkmadan önce gerekli tedbirleri almaları gerekiyor.