Ocak 2022 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji

Akrep Burcu Ocak 2022 Aylık Yorumları

Akrep Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  

Kardeşlerinle ilgili sorumluluklar üstlenebilir, onların yardımına koşabilirsin. Yakın çevrenle ilişkilerini düzenleyebilir, yaşadığın çevreyi gözden geçirebilirsin. Sana kazanç getirecek bir anlaşmaya imza atabilirsin. İş seyahatlerine çıkman gerebilir. Sorumluluk alanınız eğitim, akrabalarınız, varsa kardeşleriniz ve yazışmalar gibi iletişimsel konularda olacak. Ayrıca ikili ilişkiler ve evlilik ile ilgili konularda destekler alabilirsiniz.

2 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. Ev hayatın hareketlilik kazanabilir. Zihnin daha çok evini değiştirme ya da evin içinde yeni düzenlemelere gitme yönünde fikirlerle meşgul olabilir. Belki evde kendine ait bir özgürlük alanı yaratmak isteyebilir ve bunun için planlamalara başlayabilirsin. Ayrıca kendini yeniden yapılandırmak için çok güzel bir dönemdesin.

17 Ocak tarihinde Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Dolunay eğitim, yurt dışı, medya, hukuk alanlarında etkisini gösteriyor olacak. Dünya görüşünü sorguladığın, kendini bir arayış içinde hissettiğin bir döneme giriyorsun. Gergin bir ruh hali içinde olabilirsin. Bu dönemde süregelen hukuksal bir süreç varsa sonuca ulaşabilir. Bir eğitim ya da işle ilgili olarak istemeden da olsa seyahat etmek zorunda kalabilirsin. Fikirlerin konusunda da daha esnek olmanda, boş yere alınganlık yapmaktan kaçınmanda fayda var.

20 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir ay boyunca aile içi ilişkilerin yoğunlaşabilir ve güçlenebilir. Aile içinde geçmişten gelen ve çözüme kavuşturulamamış bir konu varsa, sıra dışı yaklaşımın ve liderliğinle konunun çözüme kavuşmasına katkıda bulunabilirsin. Kendini yeniden yapılandırmak istiyorsan hedef belirlemek ve yeni kararlar almak için çok uygun bir dönemdesin.

24 Ocak’ta Mars Oğlak burcunda. Yakın çevren ve kardeşlerinle ilişkilerinde hareketlilik söz konusu olabilir. Tartışmalı ortamlar yoğunluk kazanabilir. Kendini fikirlerini hararetli bir şekilde savunurken bulabilirsin. Yeni konulara ilgi duyabilir, kendini geliştirmek adına eğitimlere başlamak isteyebilirsin. Seyahat ederken dikkatli olmakta fayda olabilir. Yazım, çizim gibi yaratıcı konularla ilgileniyorsan hayal gücünü sergilediğin çalışmalarınla dikkat çekebilirsin.

26 Ocak’ta Merkür Kova burcunda retroya giriyor. Merkür retrosu geçmişte yaşadığınız bir takım sorunları yeniden gündeme getirebilir. Bu sorunları telafi etmek sizin elinizde oldukça her zaman umudunuzu korumalısınız. Aile içi iletişimde yanlış anlama veya anlaşılmalara daha çok dikkat etmeniz gerekebilir. Yaşam tarzınız, baba, kişisel bağlılıklar, alışkanlıklar, ev ve aile içi durumlarda pürüzler yaşanabilir. Özellikle duygularınızın korunması, kökleriniz hakkında olabilecek gelişmeler, çok yakınızdaki insanlar, taşınmaz mallarınız, eviniz, maddi manevi miraslar konular hakkında Merkür sizi bu retroda etkileyebilir.