Ocak 2022 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji

Yay Burcu Ocak 2022 Aylık Yorumları

Yay Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? 

Bu yeniay senin için finansal konularda olumlu gelişmelerin habercisi olabilir. Kazançlarını arttırmanı sağlayacak yeni bir iş bulabilirsin. Yeni beceriler edinmek için bir eğitime başlayabilir, bir ilişkiden fayda sağlayabilirsin. Tahsil edemediğin alacaklarını toplayabilirsin. Sorumluluk alanınız gelirleriniz, sahip olduklarınız ve finansal konular olacak. Bu kazançlarla alakalı eğitim almak, sınavlara girmek, iletişim kurmak ve hareketli olmak, yolculuk yapmak gibi birtakım sorumluluklarınız da olabilir.

2 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. Kardeşlerinle ve yakın çevrenle ilişkilerin hareketlilik kazanabilir. Yaşamında entelektüel sohbetler yoğunlaşabilir. Sıra dışı bir alanda eğitim konusu gündemine gelebilir. Kendini özgün bir şekilde ifade edebileceğin bir dönemdesin. Düşüncelerini konuşarak ve yazarak başkalarıyla paylaşmak yoluyla başarıya ulaşabilirsin.

17 Ocak tarihinde Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Dolunay, seni finansal konularda etkiliyor olacak. Ailenin parası, ortaklıklardan gelen gelirler, borç, vergi, sigorta gibi konularda gerginlik ve endişe yaşayabileceğin bir döneme giriyorsun. Eğer evliysen eşinin parası ile ilgili de huzursuzluk yaratan gelişmeler olabilir. Ödemelerini gecikmeli alabilirsin. Ya da önüne beklenmedik bir borç çıkabilir. Bu süreçte kredi kullanmaktan ya da borç almaktan kesinlikle kaçınmalısın. Harcamalarına çok dikkat etmen gerekiyor.

20 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçiyor. Kardeşlerinle ve yakın akrabalarınla ilişkilerin hareketlenebilir. Kendini yazılı ya da sözlü her şekilde özgün, etkin ve dikkat çekici bir tarzda rahatlıkla ifade edebileceğin günlerdesin. Sıra dışı olduğunu düşündüğün, yenilikçi fikirlerin varsa paylaşmak ve olumlu geri dönüşler almak için uygun bir dönem.

24 Ocak’ta Mars Oğlak burcunda. Finansal konular gündeminde olabilir. Bir yandan finansal anlamda disiplinli bir duruş sergilerken, bir yandan da harcamaların yükselebilir. Kazancını artırmak ya da maddi konularda güvence sağlamaya yönelik güçlü bir mücadelenin olması muhtemel. Bu anlamda motivasyonun da yüksek olacağa benziyor. Yatırımlarla ilgili riskli kararlar almaktan kaçınmakta fayda olabilir. İş ortamında yeni bir projeyi başlatabilir ya da lider tavırlarınla ön plana çıkabilirsin.

26 Ocak’ta Merkür Kova burcunda retroya giriyor. İletişim ve anlaşma ve uzlaşma gerektiren konularda yanlış anlama veya anlaşılmalara, yanlış bilgi ve bilgilendirmeye daha çok dikkat etmeniz gerekebilir. Merkür retrosu yakın çevrenizle iletişiminizi, eski kırgınlıklarınızı ya da taşınma gibi durumlarınızı önünüze getirebilir. Bu dönemi en çok kariyer hedeflerinizi, gelecek planlarınızı değerlendirme fırsatı olarak görmelisiniz. Yanlış yapmaktan korkmayarak yolunuzda ilerlemeye devam etmelisiniz. Bu dönemde zekâ, iletişim, haberleşme gibi konular; problemlere yaklaşımınız ve kısaca sahip olunan bilgiyi nasıl değerlendirdiğinizle ilgili durumlar ön plana çıkabilir.