Ocak 2022 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji

Oğlak Burcu Ocak 2022 Aylık Yorumları

Oğlak Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? 

Bu ay sizin burcunuzda gerçekleşen Yeni Ay sizleri fazlasıyla etkiliyor olacak. Hayatının kontrolünü eline alacağın, şanslı bir dönemdesin. Bu dönemde karşına gayet güzel fırsatlar çıkabilir. Hem kariyerine hem özel hayatına bir çeki düzen verebilirsin. Dış görünüşünle ilgili değişiklikler yapabilir, kendini fiziksel olarak da yenileyebilirsin. Çocuk sahibi olmaya karar verebilirsin. Oğlak burçları için dönüşümsel yeni kararlar, yeni başlangıçlar zamanı ve bu genel sağlığınızı, görünüşünüzü ve kariyerinizi etkileyecek konularda olabilir. Yeni bir spor rutinine başlayabilir, hobilerinize veya varsa çocuklarınıza yapmanız gereken bazı finansal harcamalar olabilir.

2 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. Finansal konular üzerine orijinal fikirlerin olabilir. Buluşçu bir ticari faaliyet fikri geliştirebilirsin. Kendini daha özgür hissedebileceğin bir şekilde para kazanma isteğin yükselebilir ve bunun için yeni yöntemler geliştirmek üzere düşünmeye başlayabilirsin.

17 Ocak tarihinde Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Karşıt burcundaki Dolunay seni ilişkiler konusunda dikkatli olman için uyarıyor. Almak zorunda kaldığın sorumluluklar seni yoruyor olabilir. Bu yüzden bu süreçte kendini karamsar ve öfkeli hissedebilirsin. İlişkilerini ya da iş birliklerini bu nedenle masaya yatıracağın bir döneme giriyorsun. Ancak son derece alıngan ve eleştiri kaldıramayacağın bir dönemde olduğun için tartışmalarda sarf ettiğin sözlere dikkat etmelisin. Geri dönüşü olmayan bir süreci başlatabilirsin. Eğer ilişkin yoksa, hayatına yeni biri girebilir. Ancak çok dikkatli olmalı, ilişkinin ciddileşmesinden önce her detayı gözden geçirmelisin.

20 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir ay boyunca finansal konular gündeminde olabilir. Maddi gelirinde artış olabilir. Bu süreçte kendi özgün yeteneklerine güvenerek, seni farklı yollardan gelir elde etmeye götüren yeni kapıların açılmasını sağlayabilirsin. Ayrıca bu yolda ilerlerken hayatında önemi olan kişilerden ya da erkek figürlerden destek görebilirsin.

24 Ocak’ta Mars sizin burcunuza geçiyor. Kendine olan güveninin yükseldiği, aktif, dinamik bir döneme giriş yapıyorsun. Hayata geçirmek istediğin konularda disiplinli bir şekilde ilerleyerek kendini ortaya koyabilirsin. İnisiyatifi de pek başkasına bırakmaya niyetin yok gibi. Daha çok otoriter ve baskın tavırlarınla dikkat çekebilirsin. Aceleci ve aşırı cesur kararlar alıp eyleme geçmeden önce etraflıca düşünmekte fayda olabilir.

26 Ocak’ta Merkür Kova burcunda retroya giriyor. Merkür gerilemesi finansal konularınızı yeniden gündeme getirebilir. Hatalarınızı telafi etmek için sizlere ikinci bir şans verebilir. Bu dönemde maddi ve parasal konulara odaklanmak zorlaşırken olası hesap hatalarına dikkat etmelisiniz. Kazançlarınız, paralarınız, maddi varlıklarınız, para akışınız, güvenlik duygunuz, özgüveniniz, bunun yanında taşınabilir maddi değerleriniz, kısaca maddi bütün varlığınızı anlatan konular hakkında Merkür iletişim ve kendinizi ifade etmenizde aksaklıklara neden olabilir.