Ocak 2022 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji

Kova Burcu Ocak 2022 Aylık Yorumları

Kova Burcu çin aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? 

Bugünlerde ön planda olmak istemiyor olabilirsin ama bu olup biteni yönetemeyeceğin anlamına gelmiyor. Hedeflerine varmak için detaylı araştırmalar yapabilir, araştırmaların sonucunda kendine yeni bir strateji geliştirebilirsin. Hayatına sana faydası dokunacak biri girebilir. Bu ay biraz kendi içinize çekilip çalışmanız, sorumluluklarınıza odaklanmanız gereken bir dönem olabilir. Ayrıca aile içi veya gayrimenkul ile ilgili finansal konularda birtakım maddi getiriler elde edebilirsiniz. Bu dönemde yapacağınız gayrimenkul yatırımları ilerisi için faydalı olabilir.

2 Ocak’ta Merkür sizin burcunuza geçiyor. Kendini rahatlıkla ifade edebileceğin, ikna kabiliyetinin yüksek olduğu bir dönemdesin. Sıra dışı ve özgün fikirlerinle dikkat çekebilirsin. Senin için önem taşıyan görüşmeleri, konuşmaları yapmak ve anlaşma imzalamak için Merkür’ün Kova’dan geçtiği dönemi değerlendirebilirsin. Sadece geleceğe dair ani bir şekilde bağlayıcı kararlar vermemek adına 18 Ocak gününe dikkat etmekte fayda olabilir.

17 Ocak tarihinde Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Dolunay seni en çok, sağlık, günlük rutinler ve iş hayatı konularında etkiliyor olacak. Hem iş hem de günlük hayatında bir süredir çok sıkılmış ve bir değişiklik arıyor olabilirsin. Bu çok çalışmak zorunda kalacağın bir dönem olacak. Yetiştirilmesi gereken işlerin sorumluluğu tamamen üzerine kalmış ve seni boğuyor olabilir. Kendini savunmalı ancak gereksiz yere inatçılık ve alınganlık yapmaktan, gerginlik çıkarmaktan da kaçınmalısın. Sağlık konularında da dikkatli olmanda fayda var. Kontrollerini yaptırmayı unutma.

20 Ocak’ta Güneş de sizin burcunuza geçiş yapıyor. Önümüzdeki bir ay boyunca güneşin aydınlatıcı ışınları üzerinde olacak. Bu süreçte fiziksel enerjin artabilir. Özgüvenin yükselebilir ve girdiğin her türlü sosyal grup içinde ya da iş ortamında kendini özgün bir şekilde rahatlıkla ifade ederek dikkatleri üzerine çekebilirsin. Yeteneklerini iyi bir şekilde kullanarak koşulları yönlendirebilir ve insanlar üzerinde etki yaratabilirsin. Yeni bir iş fikrin varsa sunmak ya da iş görüşmeleri yapmak için iyi bir dönemdesin.

24 Ocak’ta Mars Oğlak burcuna geçiyor. Mikrobik hastalıklara karşı önlem amaçlı kalabalık ortamlara fazla karışmayıp, bağışıklık sistemini güçlendirmeye yönelik olarak vitamin takviyesi yapmakta fayda olabilir. Bilinçaltının ve hayal gücünün hareketlendiği dönemler olabilir ve hayallerini gerçekleştirmeye yönelik eylemlerde bulunabilirsin. Geleceğe yönelik kararlarında sezgilerine kulak verebilirsin. İçe dönmek, yoga ve meditasyon gibi uygulamalar yapmak ruhuna iyi gelebilir.

26 Ocak’ta Merkür sizin burcunuzda retroya giriyor. Sizin burcunuzda geri harekete başlayacak Merkür Retrosu, özellikle iletişimde, haberleşmede, yolculuklarda engel ve pürüzleri beraberinde getirebilir. Diğer yandan hayatınızda düzene girmesi gereken, yarım bıraktığınız konuları yeniden gündeminize taşıyarak tamamlanmasını sağlayacaktır.

Kişiliğiniz ve özellikle irade gücünüz, arzularınız ve bireyselliğiniz başta olmak üzere, egonuz ve yapılandırdığınız dünyanız, görünen kişisel tercihleriniz ve sizi siz yapan bütün fiziksel ve psikolojik değerleriniz konusunda gecikmeler, aksilikler yaşanabilir. Sosyal anlamda sizi var eden ve hayatta konumlandığınız yeri ve tepkilerinizi içeren konular hakkında Merkür retrosu özellikle kendinizi ifade ederken zorluklar yaşatabilir.