Ocak 2022 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji

Balık Burcu Ocak 2022 Aylık Yorumları

 Balık Burcu, için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?

Bu yeniayın gayet olumlu etkilediği burçlardan birisin. Kendini oldukça şanslı hissedecek, hedeflerine rahatlıkla ulaşabildiğini göreceksin. Ayrıca 2022 yılının en şanslı burçlarından biri belki de en şanslısı olduğunu söylemekte fayda var. Arkadaşların aracılığıyla gelecek ve seni mutlu edecek fırsatlar yakalayabilirsin. Çocuk sahibi olabilirsin. Sorumluluk alanınız arkadaş gruplarınız, proje grupları ve takımlar, ortak bir hedef için birlikte çalıştığınız insanlarla ilgili olacak. Bu süre içerisinde iletişim ve yolculuk trafiğiniz artabilir, Akrabalarınız, yakın çevreniz veya kardeşlerinizden maddi destekler alabilirsiniz.

2 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. Kalabalık ortamlar içinde bulunmaktan ziyade daha çok yalnız kalmak ve iç gözlem yapmak isteyebilirsin. Zihinsel yeteneklerini geliştirmek için çok uygun bir dönemdesin. Bu süreci geleceğe dair planların açısından bir hazırlık evresi olarak düşünür ve ilgi duyduğun konular üzerine eğilip kendi özgün metodunu geliştirirsen sonrasında başarılı sonuçlar elde edebilirsin.

17 Ocak tarihinde Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Dolunay, seni aşk ve ilişkiler konularında etkiliyor olacak. İlişkin yoksa bu dönemde yeni birinin hayatına girmesi mümkün. Güvenlik ihtiyacın seni bir aşka yönlendirebilir. Eğer uzun vadeli bir ilişki içindeysen ve çocuk sahibi olmayı düşünüyorsan, bu dönemi değerlendirebilirsin. Yaratıcılığını gösterebileceğin konulara eğilebilir, hobilerine yönelebilirsin. Ancak, sevdiğin kişilerle tartışmaktan kaçınmalısın. Yanlış anlaşılmalar ve gerginlikler ilişkilerine kalıcı hasarlar verebilir.

20 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçiyor. Sosyalleşmekten çok yalnız başına geçireceğin süreleri artırarak düşünmek ve yeni seneyi planlamak için uygun bir dönemdesin. Bu süreçte daha önceden gündeme gelmiş ancak geri plana atılmış sorun niteliğindeki olaylar ani bir şekilde gündeme gelerek aydınlanabilir. Yeni bir girişimi hayata geçirmeyi planlıyorsan hemen harekete geçmek yerine bir süre daha geri planda gerekliliklerini yapmak faydalı olabilir. Meditasyonun gücünden yararlanmak için harika bir zaman.

24 Ocak tarihinde Mars Oğlak burcunda transit yapıyor. Sosyal hayatın hareketlenebilir. Hedeflerini gerçekleştirmeye yönelik faaliyetlerde bulunabilir ve bunun için birlikten kuvvet doğar inancıyla ekip çalışmalarına yönelebilirsin. Ancak çok sayıda kişi bir arada çalışırken egolara ya da bireysel ve isyankâr tavırlara dikkat etmekte fayda olabilir. Kendini topluluklar içinde rahatlıkla ifade edebilir, diğerlerini harekete geçirme konusunda motive edici tavırlarınla ön plana çıkabilirsin.

26 Ocak’ta Merkür Kova burcunda retroya giriyor. Bu dönemde iletişim sekteye uğrayabilir, önemli iş, anlaşma ve sözleşmeler konusunda aceleci ve hızlı davranmamaya çalışın ve retronun bitmesini beklemek yerinde olabilir. Artık geçmişin üzerine düşmemelisiniz. Arkanızdan çevrilen oyunları önünüze sermek için konuları yeniden gündeme taşıyabilir. Bu tür durumlarla kendinizi hırpalamayın. Bilinçaltınız, psikolojiniz, hayalleriniz, ruhsal ihtiyaçlarınız, korkularınız, endişeleriniz, güvensizlikler, sırlar, kısıtlanmalar, gizli kapaklı işler ve ilişkiler konularda aksilikler yaşanabilir.