Ocak 2022 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji

Koç Burcu Ocak 2022 Aylık Burç Yorumları

Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? 

Kariyer hayatında önemli bir dönüm noktasında olabilirsin. Önümüzdeki 15 gün yeni iş fırsatları ile karşılaşman mümkün, mevcut işinde bir terfi de söz konusu olabilir. Sosyal çevreni değiştirme gereği duyabilirsin. Annenle ilişkini yeniden yapılandırmak isteyebilirsin. Sorumluluk alanlarınız gelecek kariyer hedefleriniz, toplum önündeki konumunuz ve başarınız olacak. Bu dönemde kariyer ve maddi geliriniz ile bağlantılı olabilecek yeni ve olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. İşiniz için yapacağınız yatırımlar da size olumlu sonuçlar döndürebilir.

2 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. Sosyal hayatın hareketlenebilir. Geleceğe dair düşüncelerin aktive olabilir. Kendine yeni hedefler koyabilir ve bunlarla ilgili planlama yapabilirsin. Bu hedefler üzerine konuşmak ise arkadaş toplantılarının ana gündem maddesi olabilir. Ayrıca bu süreçte geçmişten beri süregelen arkadaşlıklarını gözden geçirmek isteyebilir, çevrende değişiklikler yapmak isteyebilirsin. Arkadaş grubundan birileriyle ani ya da orijinal bir ticari fikir geliştirebilirsin.

17 Ocak tarihinde Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Dolunay ev ve aile ile ilgili konuları ön plana çıkaracak. Geçmişte kaldığını düşündüğün sorunlar bu dönemde tekrar gündeme gelebilir. Ailenle aranda bu yüzden tartışmalar yaşanabilir. Yanlış anlaşılmalar ve alınganlıklar özellikle anne ya da anne figürü yerine koyduğun kişilerle çatışmana sebep olabilir. Eğer çalışıyorsan işin ve aile hayatın arasında dengeyi sağlamakta zorluk çekebilirsin.

20 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçiyor. Sosyal hayatında bir hareketlilik söz konusu olabilir. Sıra dışı ya da entelektüel sohbetlerin yoğun olduğu gruplar içine katılabilirsin. Bu gruplar içerisinde yeni tanışabileceğin ya da çevrendeki güçlü kişilerden geleceğe dair planlarınla ilgili destek görebilirsin. Bu süreçte mümkün olduğunca sosyalleşmek faydalı olabilir.

24 Ocak’ta Mars Oğlak burcunda. Geleceğe yönelik hedeflerin için kararlı ve mücadeleci olabileceğin bir döneme giriş yapıyorsun. Cesaretli tavırlarınla dikkat çekebilirsin. İş ortamında otoriteni ortaya koymak isteyebilirsin. Yükselen motivasyonun ve enerjinle hedefine yönelik hareket etmen halinde başarılı sonuçlar elde etmen mümkün.

26 Ocak’ta Merkür Kova burcunda retroya giriyor. Merkür retrosu amaçlarınızı gerçekleştirirken yarım bıraktığınız veya küçük detayları fark etmediğiniz konularınız var ise tekrar karşınıza çıkararak tamamlanmasını sağlayacak. Önemli iş, anlaşma ve sözleşmeler konusunda aceleci ve hızlı davranmamaya çalışın ve retronun bitmesini beklemek iyi bir seçenek olabilir. Diğer yandan hedef ve planları revize etmek için iyi bir zaman olabilir. Sizden küçük olan kişilerin çirkin davranışlarına karşı sabırlı olabilirseniz, bu dönemi daha da kolay atlatabileceksiniz. Bu yüzden kendinize sakin kalmayı öğütleyin.