Ocak 2022 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji

Boğa Burcu Ocak 2022 Aylık Burç Yorumları

Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? 

Bu ay hayata farklı bir pencereden bakmaya başlayabilir, bakış açını revize edebilirsin. Yaşadığın olayları gereğinden fazla ciddiye alma eğiliminde olabilirsin. Yurt dışından kardeş, kuzen gibi misafirlerin olabilir. Yüksek öğrenim ya da mahkemelerle ilgili konular gündeme gelebilir. Sorumluluk alanlarınız kariyeriniz ile ilgili aldığınız eğitimler, yayıncılık veya yolculuklarla ilgili konular olacak. Ayrıca kariyerinizle ilgili birtakım engeller ve yavaşlamalar gerginlik yaratabilir, fevri davranmanıza sebep olabilir.

2 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. Bu süreçte iş hayatın hareketlenebilir. Bolca iş görüşmesi ya da iş seyahatleri gündemine gelebilir. Kariyerini olumlu yönde etkileyecek, farklı bir bakış açısı kazandırabilecek, vizyonunu genişletebilecek bir eğitime başlayabilirsin.

17 Ocak tarihinde Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Yakın çevren, kardeşlerin ve arkadaşların ile ilişkilerin dolunaydan en çok etkilenen alanlar olacak. Bu dönemde duygularını kontrol etmekte zorluk çekebilir, alınganlığın nedeniyle sorunlar yaşayabilir, kendini sevdiklerine karşı savunmak zorunda kaldığını hissedebilirsin.  Seni şaşırtacak, yakın çevren ya da kardeşlerin ile ilgili yeni haberler gelebilir. Daha kontrollü olmaya çalışmalı, egonu ortaya çıkarmak yerine, kendini geliştirecek projelere yönelmelisin.

20 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçiyor. İş hayatında gözler üzerinde olabilir. İşine olan yenilikçi yaklaşımınla başarı elde edebilirsin. Uzun zamandır beklediğin zammı alabilirsin ya da seni bir üst pozisyona taşıyacak terfi hemen kapıda olabilir. Hayatını ve geleceğe dair hedeflerini değerlendirmek için güzel bir dönemdesin.

24 Ocak’ta Mars Oğlak burcunda. Uluslararası ilişkilerin ya da eğitim hayatın hareketlenebilir. Sabır ve cesaretle hedeflerinin üzerine gidebilirsin. Hatta öncü ve cesur tavrınla yeni bir girişim başlatman mümkün. Bu süreçte hararetli tartışmalara dahil olmaktan kaçınmakta fayda olabilir. Yaşam felsefenle ilgili olarak mücadeleci duruşunla dikkat çekebilirsin. Bu konuda başkalarına dayatmacı ya da aşırı hırslı bir tutum izlememek daha yararlı sonuçlar doğurabilir.

26 Ocak’ta Merkür Kova burcunda retroya giriyor. Merkür retrosu gerek meslek hayatınızda gerekse kitleler önünüzdeki duruşunuzda hatalarınızı yeniden gözden geçirmeniz için sizlere fırsat sunacaktır. Kariyer hayatınızda, özellikle sözleşmeler, imzalar konusunda aceleci ve hızlı davranmamaya çalışın. Retronun bitmesini beklemek kesinlikle iyi bir seçenek olabilir. Bu dönemde üstlerinizle iletişime de dikkat etmeli ve özen göstermelisiniz. Statü, toplumun bizi nasıl algıladığı, üstlerimiz, patronlarımız, patronlarla ilişkilerimiz, iş yapış şeklimiz, başarı, herkesin gözü önünde olma, yükselme çabası, yaşam hedefleri gibi konularda özellikle iletişime dikkat etmelisiniz.