Ocak 2022 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji

İkizler  Burcu Ocak 2022 Aylık Burç Yorumları

İkizler Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? 

Ocak ayında nihayet bütçenize bir çekidüzen verme şansı bulabileceksiniz. Borçlarını yeniden yapılandırarak alacak verecek dengeni kurabilirsin. Varsa mirasla ilgili sorunlar varsa çözülebilir. İçinde bulunduğun her türlü krizi akılcı bir şekilde çözebilirsin. Partnerinin gelirlerinde artış olabilir. Sorumluluk alanlarınız ortaklaşa gelirler, borçlar ve krediler olacak. Bu konularda fevri davranmadığınız ve yeterince düşündüğünüz takdirde size olumlu geri dönüşler olabilir. Ayrıca davalar, eğitim ve akademik konular ile ilgili engeller yaşayabilirsiniz.

2 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. Kendini geliştirmek üzere almayı planladığın bir eğitim varsa başlamanın tam zamanı olabilir. Belki de hiç aklında olmayan, beklemediğin bir eğitim fırsatı ile karşılaşabilirsin. Yurtdışıyla ilgili konular gündeminde olabilir. Hayata bakış açını değiştirebilecek, yeni felsefeler ya da kişiler yaşamına girebilir.

17 Ocak tarihinde Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Dolunay, seni en çok maddi konularda etkiliyor olacak. Finansal konularla ilgili büyük bir gerginlik ve huzursuzluk hissedebilirsin. Bu dönemde güvenlik ihtiyacın artıyor. Yeterli kaynaklara sahip olmadığını düşünüp endişelenmen mümkün. Bütçende dengeyi sağlamakta zorlanabilir, aniden ortaya çıkan ödemeler, harcamalar yüzünden paniğe kapılabilirsin. Ayağını yorganına göre uzatman gereken bir süreçtesin. Kazançların ile ilgili daha akıllı adımlar atmalı, yeni teklifleri değerlendirmelisin.

20 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçiyor. İçinde yükselen özgürlük duygusuyla biraz uzaklaşmak isteyebilir ve kendin için yurtdışına eğitim amaçlı bir seyahat organize edebilirsin. İşini uluslararası alanda büyütmek istiyorsan doğru zamandasın. Hedeflerine giden yolda güçlü kişilerden destek görebilirsin. Bu süreçte hayatı anlamlandırmaya yönelik felsefi konular ilgini çekebilir.

24 Ocak’ta Mars Oğlak burcunda. Ortaklaşa kazanımlarınla veya başkalarıyla birlikte sahip olduğun kaynaklarla ilgili alanlarda bir hareketlilik yaşayabilirsin. Ödemelerinin ve harcamalarının arttığı bir dönem olması muhtemel. Fazla cesaretli tavırlarda bulunmaktan kaçınmakta fayda olabilir. Alacaklarını tahsil etmek konusunda mücadele vermen mümkün. Okült, ezoterik ve ruhsal konular daha çok ilgini çekmeye başlayabilir.

26 Ocak’ta Merkür Kova burcunda retroya giriyor. Kendinizi geliştirmek adına aldığınız veya almak istediğiniz yeni eğitim alanlarınızda fikir ayrılıkları yaşamanıza neden olabilir. Devam eden bir uygulamada yanlış olduğunu fark ederek soğuma hissi yaşayabilirsiniz. Kendinizi yaşamdan ve ilişkilerden soğutmayın. Ön yargılı yaklaşımlardan uzak durun. Yönetici gezegeninizin gerileyecek olması kaçınılmaz olan eski durumları muhakkak önünüze taşıyacaktır. Temkinli olun. Uzaklarla etkileşiminizde aksaklıklar gündeme gelebilir. Biraz daha yavaşlayıp ağırdan almanız gereken bir döneme geçiş yapabilirsiniz.