Ocak 2022 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji

Yengeç  Burcu Ocak 2022 Aylık Burç Yorumları

Yengeç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? 

Bu ay ikili ilişkileriniz gündeminizi fazlasıyla meşgul edebilir. Partnerinin günlük düzeni değişebilir, bu durum seni de etkileyebilir. Partnerinin karşısına yeni iş fırsatları çıkabilir. Sana fayda sağlayacak iş birlikleri kurabilirsin, ikili ilişkilerinde daha fazla sorumluluk üstlenmen gerekebilir. Sorumluluk alanınız ikili ilişkiler ve evlilik. Ayrıca taşınma, yer değiştirme durumunuz olabilir, bunun için uğraşmanız gerekebilir veya borçlanabilirsiniz. Ortaklaşa gelirlerle ilgili birtakım gerginlikler yaşanabilir. Arkadaşlarınızdan veya içinde bulunduğunuz gruplardan birtakım maddi manevi destekler alabilirsiniz.

2 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. Finansal anlamda ortaklaşa paylaşımlar gündemine gelebilir. Hayata geçirmeyi planladığın bir proje varsa destek görebilirsin. Ortaklı konular için imzalanması gereken bir anlaşma olması halinde dikkatlice okuyup değerlendirmekte fayda olabilir.

17 Ocak tarihinde burcunda gerçekleşen Dolunay’dan en çok etkilenecek burçlardan birisin. Kendini son derece hassas ve alıngan hissedebilirsin. Karamsar ve içe dönük bir ruh halinde olman mümkün. Her şeyi fazla kuvvetli hissediyor olacaksın. Sezgilerinin de artış göstereceği bir dönemdesin. Bu hayatında yolunda gitmeyen bir ilişkiyi ya da herhangi bir durumu sonlandırmak ve geçmişte bırakmak için çok uygun bir zaman. İkili ilişkilerde ve ortaklıklarda, daha kontrollü olmaya ve dilini tutmaya çalışmanda büyük fayda var.

20 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçiyor. Odağında eşinle ya da ortağınla olan ortaklaşa finansal paylaşımlar olabilir. Banka kredisi ya da vergilerle ilgili konular gündemine gelebilir. Bir yandan başkalarıyla birlikte hareket etme zorunluluğu hissederken, diğer yandan da içinde yükselişe geçen özgürlük hissiyle kendi yolunda, kendi bildiğin gibi yürümek isteyebilirsin.

24 Ocak’ta Mars Oğlak burcunda. Yaşamında ikili ilişkiler ön plana çıkabilir. İlişkilerine hafif rekabetçi bir hava hâkim olabilir ya da ilişkinden tamamen özgürleşmek isteyebilirsin. İkili ilişkilerin içerisinde fazla aceleci tavırlar içinde bulunmaktan kaçınmakta fayda olabilir.

26 Ocak’ta Merkür Kova burcunda retroya giriyor. Duygusal birlik kurduğunuz kişilerle yeniden değerlendirme noktasına gelerek aldığınız kararları sorgulayabilirsiniz. Merkür retrosu özellikle alacak verecek konuları pürüzler içeriyorsa son aşama için düzenleme yapmanızı sağlayacaktır. Bu dönemde ortak iş ve girişimlerde önemli iş anlaşmaları ve sözleşmeler konusunda aceleci ve hızlı davranmamaya çalışın ve retronun bitmesini beklemek faydalı olacaktır. Özellikle resmi işlerde yazışmalara dikkat edin ve eksik belge bırakmamaya gayret etmenizde fayda var.