Ocak 2022 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji

Aslan Burcu Ocak 2022 Aylık Burç Yorumları

Aslan Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  

Günlük rutinlerini tekrar gözden geçirebilir, sağlık kontrollerine gidebilirsin. Yeni bir yeme içme düzeni benimseyebilir, spora başlayabilir. Kısacası kendine daha iyi bakacağın, daha özenli olacağın bir yaşam düzenine geçebilirsin. Akrabalarınla ilişkilerini düzenleyebilirsin. Sorumluluk alanınız iş ortamınız, günlük işleriniz ve sağlığınız. Çalışma anlamında biraz daha yoğun ve enerji harcamanız gereken bir döneme girebilirsiniz. Kariyer beklentilerinize destekleyici gelişmeler yaşayabilirsiniz.

2 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. Merkür Kova burcunda ilerlerken partnerinle olan ilişkinde ya da ortaklı ilişkilerinde bireyselliğini ön plana aldığın fikirler gündemine gelebilir. Yenilikçi ya da özgün bir konuyla ilgili bir anlaşma imzalamak söz konusu olabilir. Anlaşma imzalanması halinde 26 Ocak ve sonrasına dikkat etmekte fayda olabilir. Zira Merkür retro hareketine başlayacak. Yakın ilişkide bulunulan kişilerle çözüme kavuşturulamamış konular varsa kendini açıkça ifade etmek için uygun bir dönem.

17 Ocak tarihinde Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bu Dolunay, iç dünyanızda iniş çıkışlar yaşamanıza neden olabilir. Kendini ruhsal açıdan adeta kapana kısılmış gibi hissedebilirsin. İçine dönüp, insanlardan uzaklaşma arzusunda olabilirsin. İş ortamı ya da günlük yaşam rutinleri senin için büyük bir stres kaynağı olabilir. Hem ruhsal hem de fiziksel sağlığına çok dikkat etmeli, kontrollerini kesinlikle aksatmamalısın. Hatta kısa bir mola verip, dinlenerek kendini toparlaman sana çok iyi gelebilir.

20 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçiyor. Odak noktana partnerinle ya da ortağınla olan ilişkini alabilirsin. Bu ilişkilerin içerisinde daha özgürlükçü tavırlar sergileyebilirsin. İçinde bulunduğun ilişkiden özgürleşmek ya da ilişki içindeki sınırlarını belirleme arzun yükselişe geçebilir. Hayatında senin için önemli olan kişilerin ihtiyaçlarına zaman ayırman gerekebilir.

24 Ocak’ta Mars Oğlak burcunda. Günlük rutinlerin ve iş hayatın hareketlilik kazanıyor, temponun yüksek olduğu günler seni bekliyor. Çok sayıda projenin teslim tarihi yaklaşmış olabilir. Ancak aceleci yaklaşımlardan uzak durmak daha çok fayda sağlayabilir. Sinirsel gerginlikler yaşamamak ve içinde yükselen enerjiyi boşaltarak fiziksel ve ruhsal sağlığını dengelemek adına hayatında egzersize daha çok yer verebilirsin.

26 Ocak’ta Merkür Kova burcunda retroya giriyor. Merkür retrosu aksak yönlerinizin farkında olmanızı sağlayacak. İlişkilerinizde geri dönüşler yaşayabilir, yapılan hataları telafi edebilirsiniz. Ortaklı işlerinizde evrak aşamasında dalgınlık içerisinde hatalar yapabilirsiniz. Birebir iletişim ve diyaloglarda yanlış anlama veya anlaşılmalara daha çok dikkat etmeniz gerekebilir. İletişimde zorlanabilirsiniz. Ve fakat bu konularda tamamlayacağınız onaracağınız bir durum varsa işte Merkür retrosu iyi bir kapı açabilir.