Ocak 2022 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji

Başak Burcu Ocak 2022 Aylık Burç Yorumları

Başak Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  

Hayata daha pozitif gözlerle bakacağın bir dönem başlıyor. Şansının açıldığını hissedebilir, hayattan daha fazla keyif alabilirsin. Hobilerini kazanca dönüştürmek için çok uygun bir dönem. Ayrıca çocuk sahibi olmakla ilgili planlar yapabilirsin. Sorumluluk alanınız hobileriniz, aşk hayatınız ve varsa çocuklarınız olacak. Ayrıca iş yoğunluğunuz varsa eğitim hayatınız, yayınlarınız veya kendinizi geliştirmek istediğiniz alanlarla ilgili destekler yaşayabilirsiniz.

2 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. İş hayatı ya da günlük rutinlere dair temponun yükseldiği bir süreç olabilir. İş ortamında eksiklik olarak gördüğün konular varsa, üzerine konuşup yenilikçi bir bakış açısıyla düzenlemeler yapmak ve ekip çalışmalarıyla başarı elde etmek için uygun bir dönemdesin.

17 Ocak tarihinde Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Dolunay seni sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarında etkiliyor olacak. Arkadaşların ya da sosyal çevrenle ilişkilerine yanlış anlaşılmaların ve alınganlıkların damgasını vurması mümkün. Bazı güven sorunları yaşanabilir. Arkadaşlık ilişkilerini tekrar gözden geçirmek isteyebilirsin. Ancak biraz daha esnek ve anlayışlı olmanda, eleştirileri daha ılımlı karşılamanda fayda var.

20 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçiyor. Günlük hayatına dair ve iş rutinlerinde hareketlenme söz konusu olabilir. İşyerinde sonraki zamanlarda ilgilenmek üzere ötelediğin bir konu varsa, yeni ve orijinal bir bakış açısıyla bu konuyu nihayete erdirebilirsin. İşyerinde sorumlulukların artabilir. Belki de ekip arkadaşlarından birinin işten ayrılmasıyla onun görevlerini üstlenebilirsin. Yoğun bir iş temposu olması halinde sağlığına ekstra özen göstermekte fayda olabilir.

24 Ocak’ta Mars Oğlak burcunda. Aşk hayatın ya da çocuklarla olan ilişkilerin hareketlilik kazanabilir. Sportif bir aktiviteye başlamayı planlıyorsan hayata geçirmek için uygun bir zamandasın. Yaratıcılığın ön planda olduğu işlerle meşgulsen bu transiti olumlu bir şekilde kullanabilirsin. Çocuklarla eğlenceli aktiviteler içinde bulunabilirsin.

26 Ocak’ta Merkür Kova burcunda retroya giriyor. Merkür retrosu rutinlerinizde eksik tamamladığınız noktalara yeniden göz atmanızı isteyerek tamamlanmasını sağlayacaktır. Yönetici gezegeniniz olan Merkür, gerileme hareketi sürecinde iş ve iş arkadaşları, gündelik hayatın koşturmaları, çalışma metotları, sağlık, hastalıklar, temizlik, hijyen konuları ve evcil hayvanlar, hizmet verdiğiniz alanlar, yanınızda çalıştırdığınız insanlar, hastalıklar gibi konular hakkında gecikmeler, yanlışlıklar, yaşamanız mümkün.