Ocak 2022 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji

Terazi Burcu Ocak 2022 Aylık Yorumları

Terazi Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? 

Bu yeniay hayatının birçok alanında değişikliklerin habercisi olabilir. Ev almak ya da yaşadığın yeri değiştirmek için harekete geçebilirsin. Evlenmeye ya da çocuk sahibi olmaya karar verebilirsin. İşinin değiştirmen de söz konusu olabilir. Sorumluluk alanınız özel yaşamınız, eviniz, aileniz ve ebeveynleriniz. Ayrıca eğlence ve hobileriniz, flörtünüz veya varsa çocuklarınız ile ilgili konular size para harcatabilir, borçlandırabilir. Harcamalarınızı dikkatli yapmakta fayda var.

2 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. Çocuklarla iletişimin yoğunlaşabilir, onlar üzerindeki etkin artabilir. Çocuğun yoksa ama olsun istiyorsan bu konu üzerine bolca düşünebilir ve hatta bu yönde sıra dışı kararlar alabilirsin. Hayatında romantizm teması ön plana çıkabilir, sevdiğin kişiden beklediğin teklifi alabilirsin.

17 Ocak tarihinde Yengeç burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Dolunay seni ev ve iş hayatı konularında etkiliyor olacak. İşle ilgili konular gündeme gelebilir. Kariyerinle ilgili endişelerin olabilir. Kendini güvende hissetmeyebilirsin. İşinle ilgili bir yol ayrımı söz konusu haline gelebilir. Ailen ve iş hayatın arasındaki dengeyi sağlamakta zorlanabilir, stresini hem işine hem ailene yansıtabilirsin. Bu dönemde üstlerinle ya da ailenle çatışmaktan kaçınmalı, ego patlamalarından kesinlikle uzak durmalısın.

20 Ocak’ta Güneş Kova burcuna geçiyor. Önümüzdeki bir ay boyunca yaşamın keyifli, eğlenceli yanları hayatında ön plana çıkabilir. Çocuklarla eğlenceli aktiviteler yoğunlaşabilir. Kendine yeni, belki senin açından sıra dışı sayılabilecek bir hobi edinebilirsin. Sosyal hayatın hareketlilik kazanabilir. Her koşulda rutinin dışına çıkmak ve sana keyif veren konularla zamanını geçirmek isteyeceğin bir dönem. Kendine vakit ayırmak için harika bir zaman dilimindesin.

24 Ocak’ta Mars Oğlak burcunda. Ev ortamında hararetli bir atmosfer söz konusu olabilir. Aile içerisinde sağduyulu tavırlar benimsemek fayda sağlayabilir. Geleceğe dair hayata geçirmeyi planladığın hedeflerin varsa adım atmak, başlatmak için uygun bir dönem içindesin. Evini değiştirmek ya da ev içinde dekoratif anlamda düzenlemeler yapmak isteyebilirsin. Bu yönde faaliyetlere girişmek içinde yükselen enerjiyi boşaltmak anlamında faydalı olabilir.

26 Ocak’ta Merkür Kova burcunda retroya giriyor. Merkür retrosu hayatınızda yarım bıraktığınız konuları tamamlamanız için yeni bir fırsat sunacaktır. Aşk hayatınızda yarım kalmışlıkları tam ederken yaratıcılığınızdaki eksik yönleri fark etmenize olanak sağlayacaktır. Dostlarınızla ve yakın çevrenizle yanlış anlaşılmalara dikkat edin. Aşkta, sevdiklerinizle iletişime daha çok dikkat etmeniz gerekebilir. Aşk hayatınız başta olmak üzere, tutkular, eğlence yaşamınız, borsa, kumar, piyango gibi şans ve risk taşıyan işler, sanat, çocuk, hamilelik, yaratıcılık gerektiren alanlar ve iradenizin sınandığı alanlar, çocuklar, romantik ilişkiler, moda gibi konular hakkında Merkür retrosunda etkilenmeniz söz konusu olabilir.