Ömer Çelik: Erdoğan yarın çok önemli açıklamalar yapacak

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Kızılcahamam kampında önemli açıklamalarda bulundu. Çelik, yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çok önemli açıklamalarda bulunacağını söyledi.

Çelik'in açıklamalarından satır başları şöyle:

Yarın Maliye Bakanımız yeni ekonomi planı konusunda bilgilendirmeler yapacak. Yarın Cumhurbaşkanımız da konuşacak. Basına açık olacak. Sayın Cumhurbaşkanımız çok önemli açıklamalar yapacak.

(McKinsey konusu) "Sayın Cumhurbaşkanımız ilgili kurumların yerli danışmanlık şirketlerinden bu desteğin alınması prensibini söyledi. Kendisi tebliğ ettiğini söyledi. Kendisinin genel hassasiyeti, Türkiye'de yapılabiliyorsa kendi firmalarımız ile bunun yapılmasıdır. Spekülasyona açık değil. Kurumlarımızın bunu gözetmesi konusunda yaptığı bir açıklama."

BAHÇELİ İLE GÖRÜŞME

Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP lideri Bahçeli görüşmesine ilişkin soruya ise "Macaristan gezisi sonrası bir araya gelmeleri mümkün" şeklinde cevap verdi.

KAYIP GAZETECİ KAŞIKÇI

Çelik, kayıp Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı ile ilgili olarak da "Hassasiyetimiz en yüksek noktada. Konu detaylı bir şekilde araştırılıyor." şeklinde açıklama yaptı.


Türkiye’de tatil sezonu ne zaman açılacak? Ziraat Bankası promosyonu ne zaman ödenecek?