Rus Golovin'in yeni adresi belli oldu!

Fransa Birinci Futbol Ligi ekiplerinden Monaco, Rus Aleksandr Golovin'i renklerine bağladı.

Fransa Birinci Futbol Ligi ekiplerinden Monaco, Rus Aleksandr Golovin'i renklerine bağladı. 

Fransız temsilcisinden yapılan açıklamada, 22 yaşındaki futbolcuyla 5 yıllık sözleşme imzalandığı kaydedildi.

Dört sezon CSKA Moskova forması giyen Golovin, ülkesinde düzenlenen ve çeyrek finale yükseldikleri 2018 FIFA Dünya Kupası'nda 4 maçta 1 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

Golovin, transferiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Çok mutluyum. Kariyerimde yeni bir dönem başlıyor. Takım arkadaşlarımla tanışmak için sabırsızlanıyorum." ifadelerini kullandı.


Ege’de büyük deprem mi olacak? Volkanik patlama riski var mı? Erken seçim olacak mı? Seçim ne zaman yapılacak? Çeyrek altın ne kadar oldu? 3 Şubat güncel altın fiyatları Ege Denizi beşik gibi! Bir deprem daha... Dolar kaç TL oldu? 3 Şubat güncel döviz fiyatları