Sakarya Hendek'te kar yağışı nedeniyle yayla yolları kapatıldı

Sakarya’nın Hendek ilçesinde kar yağışının başlamasının ardından önlem amaçlı yayla yolları kapatıldı, elektrikler kesildi.

Hendek’in yüksek kesimleri, kar yağışıyla birlikte beyaza büründü. Vatandaşların mağduriyet yaşamaması ve olumsuz durumlarla karşılaşılmaması için ilçenin yüksek kesimlerinde bulunan Dikmen, Çiğdem, Turnalık ve Keremali yaylalarının yolları tedbir amaçlı kapatıldı ve bölgedeki elektrikler kesildi.

Sakarya’nın Hendek ilçesinde kar yağışının başlamasının ardından önlem amaçlı yayla yolları kapatıldı, elektrikler kesildi.

İstanbul'da kar yağışı, ehliyet sınavlarını erteledi 2025 bayram ikramiyeleri için beklentiler neler? Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi kızışıyor 2025'te en çok beklenen oyunlar hangileri? UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu maçları ne zaman? 2025 sağlıkta devrim yaratacak yenilikler neler?