Sergen Yalçın'dan Hull City, Galatasaray ve Milli Takım için açıklama

Beşiktaş eski Teknik Direktörü Sergen Yalçın'dan Hull City ve A Milli Takım için resmi açıklama geldi. Şahin ayrıca Galatasaray'dan Burak Elmas'ın başkanlık yaptığı dönemde teklif gelip gelmediği konusuna da açıklık getirdi.

Sergen Yalçın'ın yardımcılığını yapan Murat Şahin, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu oldu. Murat Şahin, Beşiktaş - Fenerbahçe derbisini değerlendirdi. Beşiktaş'tan ayrılık sürecine değinen Şahin, Sergen Yalçın için Hull City ve A Milli Takım açıklamasında bulundu.

 Bazı kulüplerden teklif aldıklarını dile getiren Murat Şahin, "Bize gelen teklifler var, beklentilerimiz de var, bekleyip göreceğiz. Sergen Yalçın'la devam ediyoruz, bireysel olarak antrenörlük yapma gibi bir düşüncem yok." ifadelerini kullandı.

DERBİ DEĞERLENDİRMESİ

10 Ekim Pazar günü oynanacak Beşiktaş - Fenerbahçe derbisini değerlendiren yardımcı antrenör, "İki takım da derbiye en iyi şekilde hazırlandı. Psikolojisi daha iyi olan takımın kazanacağı bir maç olacak. Derbileri herkes kazanmak ister ama kaybetmekte istemez. Türkiye'de derbilerde kazanmaktan çok kaybetmemek daha önemli gibi gözüküyor." şeklinde konuştu.

İstanbul'da kar yağışı, ehliyet sınavlarını erteledi Liselerde devamsızlık sınırı değişti! Yeni yönetmelik neler getiriyor? Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi kızışıyor 2025'te en çok beklenen oyunlar hangileri? 2025 sağlıkta devrim yaratacak yenilikler neler? 2025 bayram ikramiyeleri için beklentiler neler?