Şok Market'in Cepte Şok uygulamasına tepki yağıyor !

Marketler zinciri Şok, yeni hayata geçirdiği Cepte Şok uygulamasıyla sosyal medyada tepki ile karşılaştı. Kullanıcılar, Şok Market'i #SokMarketBoykot etiketiyle boykot etti.

TRHaberler ÖZEL | Şok market, Cepte Şok uygulamasıyla evlere sipariş hizmetini hayata geçirdi. Uygulamadan sipariş verince size en yakın Şok Market'ten siparişiniz kapınıza getiriliyor.

Ancak asıl sorun burada başlıyor. Siparişi evinize getiren çalışanlar, Şok Market'in kendi elemanları ve siparişleri ellerinde taşıyarak yaya olarak, araç kullanmadan getiriyor.

20 yaş altı ve 60 yaş üstü kişilerin sokağa çıkma yasağının ardından sokağa çıkmama çağrılarına rağmen, kötü hava koşulları da işin içine girdiği halde market çalışanlarına yaptırılan bu hizmet, sosyal medyada tepki topladı.

Twitter'da #SokMarketBoykot etiketiyle boykot çağrısı yapan binlerce vatandaş, söz konusu uygulamayı protesto etti.

Konuyla ilgili Şok Marketler Zinciri'nden bir açıklama geldi. İşte o açıklama:

İşte Şok Market'e gelen tepkilerden bazıları:

İstanbul'da kar yağışı, ehliyet sınavlarını erteledi Liselerde devamsızlık sınırı değişti! Yeni yönetmelik neler getiriyor? UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu maçları ne zaman? Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi kızışıyor 2025'te en çok beklenen oyunlar hangileri? 2025 sağlıkta devrim yaratacak yenilikler neler?