Suriye’de rejim İdlib’e saldırdı: 17 ölü, 52 yaralı

Suriye’de rejim tarafından İdlib kenti kırsalına düzenlenen hava saldırısında, ilk belirlemelere göre 17 kişi yaşamını yitirdi, 52 kişi yaralandı.

Suriye rejimine ait savaş uçakları bugün İdlib kent merkezi ile kırsalındaki yerleşim alanlarından Biniş, Marşemşe, Sermin, Dana ve Telminis’e bomba yağdırdı.

Savaş alanına dönen yerleşim alanlarında, çocuk ve kadınların da aralarında bulunduğu 17 kişi yaşamını yitirdi. Çoğunluğu çocuk ve kadın 52 kişi de yaralandı. Ölü sayısının artmasından endişe ediliyor.

A101, BİM, ŞOK, Migros ve Carrefoursa Ramazan kolisi kaç TL 2025 MSÜ sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte ÖSYM takvimi Emekli bayram ikramiyeleri ne kadar olacak? İşte zam ihtimalleri BİLSEM bireysel değerlendirme süreci ne zaman başlayacak? TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? 2025 Ramazan ayının ilk sahuru ne zaman? Diyanet imsak vakitleri