Survivor'da kim elendi? - İzle (28 Mart 2017) TV8 izle

Survivor'da kim elendi? 28 Mart 2017 tarihinde TV8 izlemek için tıklayınız. Fenomen yarışma Survivor da nefesler tutuldu. Survivor yarışmasında hangi yarışması elendi belli oldu. Survivor'da kim elendi belli oldu. Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında elenen isim açıklandı. İşte Survivor 28 Mart 2017 elenen ismi.

Survivor'da kim elendi? 28 Mart 2017 tarihinde TV8 izlemek için tıklayınız. Fenomen yarışma Survivor da nefesler tutuldu. Survivor yarışmasında hangi yarışması elendi belli oldu. Survivor'da kim elendi belli oldu. Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında elenen isim açıklandı.  İşte Survivor 28 Mart 2017 elenen ismi.









SURVİVOR'DA ELENEN KİM OLDU?



Bu hafta nefes kesen mücadelelerde Survivor'da Ünlüler yarışmalara damgasını vurdu. Survivor Ünlüler'de bu hafta kimse gitmeyecek. Survivor'da Gönüllülerden bu hafta birisi gidecek adaylar belli oldu. Gönüllerde konsey gerilimi yükseldi. Survivor Gönüllülerden hangi yarışmacı elenecek? Gönüllülerde Erdi, Berna, Gökhan ve Bulut aday oldu.







HANGİ GÖNÜLLÜ ADAYA VEDA EDECEK?



Gönüllüler her iki dokunulmazlık oyununu kaybederek ada konseyinde elenecek adayları yazdılar. Peki herkesin merak ettiği Survivor ada konseyinde kim elencek? Gönüllülerde bugün ada konseyi yapılacak ve elenen ismi Acun Ilıcalı açıklayacak.



Gönüllüler takımında konsey gerginliği sürüyor



Survivor 2017'de eleme adayı olan Gökhan'ın konseyde aldığı oyunların hesabını yapması herkesi şaşırttı...



Survivor'da dolandırıcılık şoku!



12 ay geçiren yarışmacılar, evlerine döndüklerinden yarışmanın sadece 4 bölüm yayınlandığını öğrendiler. Bu gerçeği öğrendiklerinde ise büyük bir şok geçiren katılımcılar, ne yapacaklarını şaşırdılar. Çünkü hem program sadece 4 bölüm yayınlanmıştı hem de bir kavga yüzünden yarıda kalmıştı. İşte bir acayip Survivor...







İngiliz yayın kuruluşu Channel Four'un 'Cennet' isimli programı için İskoçya dağlarında 1 yıl geçiren 23 kadın ve erkek yarışmacı, evlerine döndüklerinde yarışmanın sadece 4 bölüm yayınlandığını öğrenerek büyük hayal kırıklığı yaşadı.



Üç tarafı yüksek tel örgülerle çevrili arazide yaşam mücadelesi veren katılımcılar arasında doktor, aşçı, marangoz, balıkçı gibi farklı meslek grubuplarıdan yarışmacılar yer aldı.



Yarışmacılardan 13'ü çıkan kavgalar nedeniyle programa erken veda etti. Bunun üzerine 4'üncü bölümün ardından 'Cennet'in yayını sona erdi.

Ancak kalan yarışmacılarla çekimlere devam edildi.Yani yarışmacılar boş yere yarışmış oldular...