Tayland seks turizminin başkenti mi? İşte doğru bilinen yanlışlar..

Asya’nın yıldız ülkelerinden Tayland denildiğinde aklınıza neler gelir diye sorsak, çoğumuzun cevapları arasında seks turizmi cevabı yer alır. Bu konu ülke ile çok anılsa da Tayland gece hayatı hakkında bazı gerçekleri de bilmekte fayda var. Peki birçok yerde bahsedildiği gibi Tayland seks turizminin başkenti mi? Şimdi sizlere Tayland’daki seks turizmi hakkındaki gerçekleri inceleyelim..

1.Tayland’da seks turizmi konusunda tüm bildiklerinizi unutun.

 Burayı ülkeyi gezdikten sonra dünyada en az seks turizminin olduğu yerin Tayland olduğuna bile karar verebilirsiniz ne varsa ortada yaşanıyor. Masa altı olaylar burada yok.

Peki bu ülkeye neden seks turizminin başkenti yakıştırması yapılmış? Çünkü ülke nüfusunun yüzde 60 – 65’i kadın. Yani kadın sayısının oranı bir hayli yüksek. Erkeklerin oranı da yüzde 25 civarında. Bununla birlikte ön yargıların olmadığı bir toplum burası. Bu da Budist kültüründen gelen bir şey çok özgür hareket ediyorlar. Doğal olarak cinselliği de rahat yaşayan bir toplum ile karşılaşıyorsunuz.Şu da bir gerçek ki, cinsellik Thai toplumunda kesinlikle büyük bir tabu değil.