Tayland seks turizminin başkenti mi? İşte doğru bilinen yanlışlar..

4.Thai kızları yabancı erkek bulmak istiyor.


Phuket’e gelecek olursak, burada çalışan kızların büyük bir bölümü ülkenin Kuzeydoğu’daki İsan Bölgesi’nden geliyor. İsan Bölgesi buranın tarım anlamında en düşük verimin alındığı yer. Toprakları da oldukça kurak ve verimsiz. Ancak bölgenin bütün geçim kaynağı da tarım. Dolayısıyla çok fakir bir bölge olduğu anlaşılıyor. Burası, yaklaşık 9-10 tane şehirden oluşan bir bölge.

Hatta farklı bir dilleri bile var. Buradan gelen kadınların en büyük derdi buraya gelip yabancı bir eş bulmak. Fakat şunu da belirtmekte fayda var; çok para mantalitesinde yaşayan bir toplum değil aslında. Parayla çalışan kadın denildiğinde ilk sıraya para oturmuyor. Bu tarz insanlarda duygusallık çok daha önemli. Yani buraya gelen kızların çoğunluğu yabancı bir eş bulmak istiyor.

Çünkü yabancı erkek onlara kadınlığını hissettirir. Onlara iltifat eder, çiçek alır, ya da bir başka deyişle kadınların ruhunu okşar. Fakat Thai erkeği bunu hiçbir şekilde yapmıyor gibi görünüyor. Bu nedenle de kadınlar Thai erkeklerinden pek de memnun değiller. Yabancı erkekler onlara böyle hassas davrandıkları için çoğunun hayalini yabancı uyruklu bir erkek süslüyor.