Tayland seks turizminin başkenti mi? İşte doğru bilinen yanlışlar..

5.Kadınlar sadece yatak hizmeti vermiyor.

Mesela burada “Girlfriend Experience” diye bir tanım var. Bir kızla tanıştığınızda onunla sevgiliniz gibi ortamlara girebiliyorsunuz. Akşam yemeğinizi yiyip gece kulübüne gidip dans edip eğlenebiliyorsunuz. Dolayısıyla erkekler sadece ortam için burayı sevmiyor. Bu ortamda aldığı hizmet için seviyor. Ancak bu yatak hizmeti değil. Thai kadını para alsın ya da almasın karşısındaki erkeğe farklı bakıyor. İşte onların bu ilgisi insanların çok hoşuna gidiyor.

Erkekler, daha yakın ve ucuz olan hatta kadınları daha güzel olan Rusya ya da Ukrayna’ya gitmek varken neden Tayland’a geliyorlar? Bu durum da aslında olayı çok iyi bir şekilde özetliyor. Burası çok daha pahalı ve uzak olmasına rağmen buraya çok daha talep var. Çünkü buradaki kadın erkeklere sadece yatak hizmeti vermiyor. Aynı zamanda kendi de keyif almaya çalışıyor. Çünkü mutluluğu da çok önemseyen bir toplum burası.

Eğer öyle bir uyum yakalanması halinde, para alan kadının belli bir zaman sonra para almadığı durumlar bile olabiliyor. Mesela burada yaşayan insanlar durumu şöyle özetliyor: Bir Thai kadını bir hafta boyunca erkeğini bakar eder ve sonrasında ayrılık zamanı geldiğinde peşinden ağladığı bile olur. Bu şekildeki örneklerle çok fazla karşılaşılıyormuş.