TBMM tatil kararı aldı mı? Meclis kapanış tarihi 2024 ne zaman? Kaç gün ara verilecek?

TBMM'nin kapanış tarihi merak ediliyor. Yeni yasama döneminde ekonomi ve sosyal alanlarda önemli çalışmalar yapılmaya devam edecek. "Meclis tatile girdi mi, TBMM tatili ne zaman ve hangi tarihte bitecek?" sorularının yanıtı bekleniyor.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) arasının ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Meclis geçen sene çalışmalarının tamamlaması ve Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşmelerinin sona ermesinin ardından çalışmalarına ara vermişti. Peki, Meclis ne zaman tatile girecek ve ne zaman açılacak? İşte merak edilenler...

MECLİS NE ZAMAN TATİLE GİRİYOR?

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM), 1 Temmuz'da tatile girmeyerek çalışmalarına devem edeceği yönünde alınan karar, Resmi Gazete’de yayımlandı.

Resmi Gazete'de yayımlanan TBMM kararına göre; Anayasa'nın 93'üncü, Türkiye Büyük Millet Meclisi İçtüzüğü'nün 5'inci maddelerine göre, 1 Temmuz 2024 Pazartesi günü tatile girmesi gereken Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin çalışmalarına devam etmesine, Genel Kurul'un 25.06.2024 tarihli 95'inci Birleşiminde karar verildi.

Bu karar ardından tatil tarihi ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Açıklama yapılması durumunda haberimiz güncellenecektir.

Galatasaray - Elfsborg maçı canlı izle Justin TV Galatasaray - Elfsborg maçı canlı izle selcuksports HD Galatasaray Beşiktaş maçı ne zaman 2024? Galatasaray - Elfsborg maçı canlı izle / UEFA Avrupa Ligi Çeyrek altın ne kadar oldu? 23 Ekim güncel altın fiyatları Geleceğin yaşam alanları şekilleniyor