Yarın hava nasıl olacak? İşte 31 Aralık Pazartesi (yarın) hava durumu

Yarın yılın son günü. Tüm TRHABERLER HAVA DURUMU takipçilerinin ve okuyucularımızın yeni yılını şimdiden kutluyoruz. Peki yarın hava nasıl olacak? İşte 31 Aralık Pazartesi (yarın) hava durumu

2018 yılının son günü içi Meteoroloji tarafından yapılan değerlendirmelere göre ülke geneli parçalı ve çok bulutlu geçecek.Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Adana, K. Maraş, Osmaniye, Hatay, Sakarya, Zonguldak ve Bolu çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; Doğu Karadeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu'nun güneyi ile Osmaniye ve hatay çevrelerinde yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde Karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların Bitlis, Şırnak ve Hakkari çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi görüleceği tahmin ediliyor. 

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların; Bitlis, Hakkari ve Şırnak çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Sakarya çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde yer yer sis ve pus hadisesi ile birlikte Trakya'da buzlanma ve don olayı bekleniyor.



BURSA -1°C, 9°C



Parçalı ve çok bulutlu



ÇANAKKALE 2°C, 11°C



Parçalı ve çok bulutlu



İSTANBUL 3°C, 8°C



Parçalı ve çok bulutlu



KIRKLARELI 1°C, 8°C



Parçalı ve çok bulutlu

EGE

Parçalı ve yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İç kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte bu gece ve yarın sabah saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. 



A.KARAHISAR -6°C, -1°C



Parçalı ve çok bulutlu



IZMIR 3°C, 11°C



Parçalı, zamanla az bulutlu



MANISA -1°C, 8°C



Parçalı bulutlu



MUĞLA -2°C, 7°C



Parçalı bulutlu

AKDENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Adana, Hatay ve Osmaniye çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, K. Maraş çevrelerinin karla karışık yağmur ve yükseklerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Göller yöresinde yer yer sis ve pus hadisesiyle birlikte iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı tahmin ediliyor. 



ADANA 4°C, 14°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde sağanak yağışlı



ANTALYA 7°C, 14°C



Parçalı ve yer yer çok bulutlu



BURDUR -4°C, 6°C



Parçalı ve çok bulutlu



HATAY 3°C, 10°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatleri ile yarın öğle saatlerinden itibaren sağanak yağışlı

İÇ ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Sivas ve kayseri çevrelerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus bekleniyor.



AKSARAY -4°C, 1°C



Parçalı ve çok bulutlu



ANKARA -3°C, 3°C



Parçalı ve çok bulutlu



CANKIRI -8°C, 0°C



Parçalı ve çok bulutlu



ESKISEHIR -6°C, 1°C



Parçalı ve çok bulutlu

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Zonguldak çevrelerinin yağmurlu, Bolu çevrelerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İç kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. 



BARTIN -1°C, 7°C



Parçalı ve çok bulutlu



BOLU -6°C, 1°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde kar yağışlı



DÜZCE -1°C, 5°C



Parçalı ve çok bulutlu



ZONGULDAK 2°C, 7°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde yağmurlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz'in aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, kıyı kesimlerde yağmur, iç kesimlerde kar şeklinde olması bekleniyor. İç kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi olacağı tahmin ediliyor



AMASYA -5°C, 3°C



Parçalı ve çok bulutlu



ARTVİN 1°C, 5°C



Parçalı ve çok bulutlu, kıyıları aralıklı yağmurlu, iç kesimleri kar yağışlı



SAMSUN 4°C, 10°C



Parçalı ve çok bulutlu



TRABZON 6°C, 9°C



Parçalı ve çok bulutlu, ve aralıklı yağmurlu

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Bitlis, Hakkari ve Şırnak çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. 



ELAZIĞ 0°C, 2°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı



ERZURUM -9°C, -2°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı



IĞDIR -1°C, 5°C



Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve yüksekleri kar yağışlı



KARS -13°C, -3°C



Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı kar yağışlı

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğusu be Adıyaman çevreleri ile bu akşam saatlerinde Ş. Urfa, Kilis ve G. Antep çevrelerinin aralıklı yağışlı geçeceği bekleniyor. Yağışların bölgenin kuzey kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar, diğer yerlerde yağmur ve sağanak şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Kuzey kesimlerde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. 



DIYARBAKIR 0°C, 5°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı



GAZIANTEP 0°C, 7°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde sağanak yağışlı



SIIRT 1°C, 4°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu



ŞANLIURFA 2°C, 8°C



Parçalı ve çok bulutlu, bu gece saatlerine kadar yağmurlu

DENİZLERDE HAVA

Kuzey Ege açıklarında fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ

Yarın Hava Durumu: Çok bulutlu ve yağmurlu, Rüzgâr: Batı Karadeniz'de batı ve kuzeybatı, doğusu güneybatıdan, akşam tamamı doğu ve kuzeydoğudan, Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), , Orta Karadeniz'de öğle saatlerine kadar 5 (40 km/sa) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA

Yarın Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), akşam saatlerinden sonra 5 (40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi.

EGE

Yarın Hava Durumu: Çok bulutlu ve sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey Ege' de doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (40 km/sa), akşam saatlerinden sonra 4 ila 6 (30-50 km/sa), açıkları 7 (60 km/sa), Güney Ege'de doğu ve kuzeydoğu, akşam saatlerinde sonra güneydoğudan 3 ila 5 (10-30 km/sa), akşam 6 (50 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, akşam saatlerinden sonra 2,5m Görüş: İyi, yağış anında orta.

AKDENİZ

Yarın Hava Durumu: Çok bulutlu ve sağanak yağışlı; Rüzgâr: Batı Akdeniz' de kuzey ve kuzeydoğu, akşam güneydoğudan, Doğu Akdeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ

Yarın Hava Durumu: Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı, Rüzgâr: Doğu ve güneydoğudan, doğusu kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 0,75m, Görüş: İyi, yağış anında orta.