Yarın hava nasıl olacak? İşte 8 Kasım Perşembe (yarın) hava durumu

Meteoroloji yarın için hava sıcaklıklarının mevsim normallerinde seyredeceğini bununla beraber bazı illerimizde sağanak yağış beklendiğini, akşam saatlerinde ise Hatay ve Adana için gök gürültü sağanak yağış beklendiğini bildirdi. İşte 8 Kasım Perşembe (yarın) hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre yarın hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacağı ve mevsim normalleri civarında seyredeceği bekleniyor. Rüzgarsa genellikle kuzey ve kuzeydoğu, güneydoğu kesimlerde güney ve güneydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

 İşte 8 Kasım Perşembe (yarın) hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Anadolu’nun güneydoğusu, İstanbul, Kocaeli, Tekirdağ, Zonguldak, Mardin, Batman ve Siirt çevreleri ile Çanakkale’nin doğu, Kırklareli ve Sakarya’nın kıyı kesimlerinin yağmur ve sağanak, Hakkari ve Van’ın yüksek kesimlerinin yer yer karla karışık yağmur ve kar, bu akşam ilk saatlerde Hatay çevreleri ile Adana'nın doğu kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. İç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacağı ve mevsim normalleri civarında seyredeceği bekleniyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, güneydoğu kesimlerde güney ve güneydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE YARIN HAVA NASIL?

MARMARA

Parçalı ve yer yer çok bulutlu, İstanbul, Kocaeli ve Tekirdağ çevreleri ile Çanakkale’nin doğu, Kırklareli ve Sakarya’nın kıyı kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin güneydoğu kesimlerinde gece ve sabah saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.



BURSA 8°C, 19°C



Parçalı ve çok bulutlu



ISTANBUL 14°C, 18°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın (perşembe) aralıklı hafif sağanak yağışlı



KIRKLARELI 9°C, 17°C



Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra kıyı kesimleri hafif sağanak yağışlı



SAKARYA 10°C, 18°C



Parçalı ve çok bulutlu, yarın (perşembe) öğleden sonra kıyı kesimleri hafif sağanak yağışlı

EGE

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.



A.KARAHISAR 4°C, 17°C



Az bulutlu



IZMIR 12°C, 21°C



Az bulutlu



KÜTAHYA 3°C, 19°C



Az bulutlu



MANISA 9°C, 21°C



Az bulutlu

AKDENİZ

Az bulutlu, Doğu Akdeniz'in parçalı yer yer çok bulutlu, bu akşam ilk saatlerde Hatay çevreleri ile Adana'nın doğu kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 



ADANA 13°C, 25°C



Parçalı yer yer çok bulutlu, bu akşam ilk saatlerde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 



ANTALYA 15°C, 24°C



Az bulutlu



HATAY 12°C, 21°C



Parçalı yer yer çok bulutlu, bu akşam ilk saatlerde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 



ISPARTA 4°C, 19°C



Az bulutlu

İÇ ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde kuzeybatı kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.



AKSARAY 2°C, 15°C



Az bulutlu



ANKARA 3°C, 17°C



Az bulutlu



CANKIRI 0°C, 16°C



Parçalı ve az bulutlu



ESKISEHIR 3°C, 18°C



Parçalı ve az bulutlu

BATI KARADENİZ

Parçalı yer yer çok bulutlu, Zonguldak çevrelerinin yarın (perşembe) sabah saatlerinden sonra hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.



BOLU 2°C, 16°C



Parçalı bulutlu



DÜZCE 7°C, 19°C



Parçalı yer yer çok bulutlu



KARABÜK 3°C, 20°C



Parçalı bulutlu



ZONGULDAK 11°C, 16°C



Parçalı yer yer çok bulutlu, yarın (perşembe) öğleden sonra hafif sağanak yağışlı

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. 



AMASYA 5°C, 16°C



Parçalı ve çok bulutlu



GİRESUN 13°C, 18°C



Parçalı ve çok bulutlu



SAMSUN 10°C, 18°C



Parçalı ve çok bulutlu



TRABZON 12°C, 19°C



Parçalı ve çok bulutlu

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin güneydoğusunun aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Hakkari'nin ve Van’ın yüksek kesimlerinde yer yer karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.



ELAZIĞ 5°C, 17°C



Parçalı ve çok bulutlu



ERZURUM -2°C, 9°C



Parçalı ve çok bulutlu



HAKKARİ 3°C, 10°C



Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmurlu, yüksek kesimleri yer yer karla karışık yağmur ve kar yağışlı



KARS -3°C, 8°C



Parçalı ve çok bulutlu

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı çok bulutlu, Mardin, Batman ve Siirt çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 



ADIYAMAN 10°C, 18°C



Parçalı çok bulutlu 



DIYARBAKIR 6°C, 17°C



Parçalı çok bulutlu



GAZIANTEP 8°C, 16°C



Parçalı çok bulutlu



SIIRT 8°C, 15°C



Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ

Hava Durumu: Çok bulutlu, Batı Karadeniz’in batısı yer yer sağanak yağışlı Rüzgâr: Batı Karadeniz’de doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), Doğu Karadeniz’de doğu ve güneydoğudan, batısı kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, batısı yerel olmak üzere sağanak yağışlı Rüzgâr: doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), sabah saatlerinde doğusu ile öğle saatlerinden itibaren 4 ila 6 (30-50 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE

Hava Durumu: Parçalı bulutlu, kuzeyi çok bulutlu Rüzgar: Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), öğle saatlerinden itibaren kuzeyi 6 (50 km/sa) Güney Ege’de kuzey ve kuzeybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa), açıklarında sabah ve öğle saatlerinde 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Kuzey Ege’de 1,5 ila 2,5m,Görüş: İyi.

AKDENİZ

Hava Durumu: Az bulutlu, doğusu parçalı bulutlu, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa), akşam saatlerinden itibaren doğusunda 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, akşam saatlerinden sonra doğusunda 1,0 ila 2,0m; Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ

Hava Durumu: Çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra aralıklı yağmurlu, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğu, öğle saatlerinde güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,50m, Görüş: İyi, yağış anında orta.