Anasayfa /  Foto Galeri

Avon'dan kadınlara özel yeni makyaj markası: Avon True

Avon'dan kadınlara özel yeni makyaj markası: Avon True - Sayfa 1

Dünyanın önde gelen kozmetik markalarından AVON, “kadınların güvendiği güzellik” konseptine sahip yeni bir markayı tüketicilerin beğenisine sundu. Kaliteden ödün vermeyen ürünlerle kolay uygulama ve sonuç alma yöntemlerini birleştiren AVON True, gerçek renklerle kalıcılık sağlıyor. Makyajında her ayrıntıya dikkat eden kadınlar, güvenle kullanacakları AVON True makyaj ürünleri ile girecekleri her ortamda göz alıcı olmayı başarıyor.

Avon'dan kadınlara özel yeni makyaj markası: Avon True - Sayfa 2

Dikkat çekici göz makyajı için tüm gereken ürünler AVON True’darnAVON True’nun en dikkat çeken ürünleri arasında anında kalkık, hacimli ve etkileyici kirpikler yaratan Avon True Wide Awake Maskara bulunuyor. Kum saati şeklindeki özel fırçasıyla tüm kirpiklere kolayca ulaşan ve Lift&Lock teknolojisiyle etkisini gün boyu koruyan maskara 4 kata kadar hacim veriyor. rnÇarpıcı bakışlar için dikkat çekici göz makyajlarının tamamlayıcısı AVON True ürünleri arasında kolay kullanımlı, suya dayanıklı ve kremsi dokunuşa sahip Glimmerstick Açılıp Kapanabilen Göz Kalemi ile keçeli ucu sayesinde ister kalın ister ince ancak mutlaka belirgin çizgiler sağlayan True Color Likit Kalem Eyeliner seçenekleri yer alıyor. Etkileyici mat tonlarda ya da yoğun ve iddialı renklerde göz farları da gün boyu kalıcı bir güzellik vadediyor.

Avon'dan kadınlara özel yeni makyaj markası: Avon True - Sayfa 3

AVON True ile kusursuz görünümrnAVON True ürünleri arasında mat, saten ya da parlak görünümlü rujlar ve dudak parlatıcıların yanı sıra farklı cilt ihtiyaçlarına uygun olarak hem doğal hem de kusursuz bir görünüm sağlayan fondöten, pudra, kapatıcı ve stik çeşitleri bulunuyor. AVON True ailesi, etkin sonuç veren makyaj temizleyici ve göz çevresini nemlendirme özelliği de bulunan göz makyajı temizleme losyonlarıyla tamamlanıyor.