Anasayfa /  Foto Galeri

Bankalar emekli promosyonlarını güncelledi: En yüksek promosyonu hangi banka veriyor?

Emekli maaşı promosyon ödemeleri, yapılan maaş zamlarıyla birlikte güncellendi. Emekliler, en yüksek emekli promosyonunu hangi banka veriyor ve 2024 yılı itibarıyla bankaların sunduğu yeni promosyon tutarları nedir gibi soruların yanıtlarını merak ediyor. Bazı bankalar, promosyon ücretlerini artırarak emeklilere daha cazip teklifler sunuyor. Buna göre emekli maaşı banka promosyon ücretleri ne kadar oldu? Hangi banka ne kadar promosyon veriyor?

Bankalar emekli promosyonlarını güncelledi: En yüksek promosyonu hangi banka veriyor? - Sayfa 1

Temmuz ayında emekli maaşlarına yapılan zammın ardından, emekli banka promosyon ücretleri de güncellendi. Bu değişiklikler, emekli vatandaşlar arasında bankaların sunduğu yeni promosyon tutarlarının araştırılmasına yol açtı. Emekliler, daha yüksek promosyon fırsatlarından yararlanmak için bankaların sunduğu teklifler hakkında bilgi sahibi olmak istiyor.

Bankalar emekli promosyonlarını güncelledi: En yüksek promosyonu hangi banka veriyor? - Sayfa 2

Promosyonların alt limitleri emekli maaşlarına göre 5 bin lira ile 12 bin lira arasında değişiyor. Buna göre 10 bin TL'nin altında ölüm maaşı alanlar 5 bin liradan az promosyon alamayacak.

10.000-14.999 TL arası maaşı olanlar için en az 8 bin lira, 15.000-19.999 TL arası maaşı olanlar en az 10.000 TL, 20 bin ve üzeri maaşı olanlar ise en az 12 bin TL promosyon alıyor.

Bu rakamlar taban ödemeleri gösterirken özellikle bazı bankalar ödemeleri 18 bin liranın üzerine çıkardı. Zamlı maaşların ödenmesinden sonra bu rakamın 10 bin lirayı da geçmesi bekleniyor.

Bankalar emekli promosyonlarını güncelledi: En yüksek promosyonu hangi banka veriyor? - Sayfa 3

Buna göre emekli maaşı banka promosyon ücretleri ne kadar oldu? Hangi banka ne kadar promosyon veriyor?

Bankalar emekli promosyonlarını güncelledi: En yüksek promosyonu hangi banka veriyor? - Sayfa 4

ZİRAAT BANKASI

SGK (Emekli Sandığı, SSK, Bağ-Kur) emekli maaşı ödemelerini Ziraat Bankası aracılığı ile alan vatandaşlar 12.000 TL'ye varan emekli promosyon ödemesi imkanından faydalanabilecek.

Banka promosyon ödemelerini 3 yıllık peşin yapıyor. Müşterilerinin 2022 yılına ilişkin devam eden emekli promosyon tutarlarını iade etmeden başvurularının alınabileceğini belirten banka, 2024 emekli promosyon ödemesi yapılırken önceki döneme ilişkin iade tutarlarının da sistemsel olarak mahsup edildiğini de belirtiyor.