Bülent Arınç'a AK Parti'den bir tepki daha!
TBMM eski BaşkanıBülent Arınç’ın HDP'li Ahmet Türk ve CHP'li Canan Kaftancıoğlu'na yönelik açıklamalarına tepkiler dinmiyor. Geçtiğimiz günlerde isim vermeden Arınç'a yüklenen AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, bir açıklama daha yaptı.
Abone olTBMM eski BaşkanıBülent Arınç’ın HDP'li Ahmet Türk ve CHP'li Canan Kaftancıoğlu'na yönelik açıklamalarına tepkiler dinmiyor. Geçtiğimiz günlerde isim vermeden Arınç'a yüklenen AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, bir açıklama daha yaptı.
AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, isim vermeden eski TBMM Başkanı Bülent Arınç’ın HDP'li Ahmet Türk ile ilgili sözlerine bir kez daha tepki gösterdi.
AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Bülent Arınç’ın HDP'li Ahmet Türk ile ilgili sözlerine tepki göstererek, "Dün çıkmış bir ağabeyimiz, yok Ahmet Türk’ün terörle ilgisi yokmuş. Hadi oradan yahu. Hiçbir adam ezbere gerekçelerle, uyduruk gerekçelerle görevden alınmaz" demişti.
Yorumlar