Anasayfa /  Yaşam /  Burç Yorumları

21 Ekim - 27 Ekim 2019 Haftalık Burç Yorumları | Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 21 Ekim - 27 Ekim 2019 haftalık burç yorumları

Abone ol
Abone ol 20 Ekim 2019 22:49

Haftalık tüm burçların yorumları her hafta olduğu gibi yine trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı . İşte 21 Ekim - 27 Ekim 2019 tarihleri haftalık burç yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları.

Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu haftalık burçların yorumları. Aylık Burç Yorumları için burayı tıklayın 

Haftalık Burç Yorumları: 21 Ekim - 27 Ekim 2019 tarihlerinde burçların haftalık aşk – sağlık – para yorumlarınında bu hafta sizleri nelerin beklediğiniz görebilirsiniz

21 Ekim - 27 Ekim 2019 Haftalık Burç Yorumları

Koç Burcu ve Boğa Burcu 21 Ekim - 27 Ekim 2019 tarihleri haftalık burç yorumları

Koç Burcu 21 Ekim - 27 Ekim 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta boyunca sevgi ve romantizm yaşama şansınız yüksek. Bir ilişki içinde olanlar, eşleriyle büyük bir bağ ve sevgi bekleyebilirler. Hala bekar olanlar aşkı bulmayı bekleyebilirler. 

Bu hafta finansal kazançlar dolu olabilir ve yatırımlarınız artabilir. Zarar ve giderler bu hafta boyunca beklenmiyor. Haftanın başlarında zihinsel ve duygusal stresle yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Karışıklık ve yanlış iletişim bu gün yanlış anlamalara neden olabilir. Argümanlardan kaçınmanız önerilir.

Ayrıca, bu gün önemli bir karar almamanız tavsiye edilir. Hafta başından sonra, işler uyumlu olacak gibi görünüyor ve zihinsel olarak rahatlamayı bekleyebilirsiniz. Bu hafta içinde özellikle de 26'sında sağlık sorunları yaşayabilirsiniz.

Boğa Burcu 21 Ekim - 27 Ekim 2019 Haftalık Yorumları

Hafta, yaşamınızdaki belirsizlik ve öngörülemeyen değişikliklerle dolu olabilir. İşleri yavaşlatmanız ve gereksiz risklere maruz kalmamanız önerilir. Finansal konular sizin için endişe kaynağı olabilir. Finansman ve harcamaların kontrolden çıkması muhtemeldir. 

İşinizde ve kariyerinizde bir yavaşlama ve zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Çiftler uyumsuzluk ve argüman yaşayabilirler. Bununla birlikte, hafta boyunca, evdeki meseleler sonunda çözülebilir ve uyumlu hale gelebilir. 

Hafta boyunca manevi huzur aramaya odaklanmanız önerilir. Ayrıca, egonuzun mutluluğunuza sirayet etmesine izin vermemek de yardımcı olacaktır. Kısaca bu hafta keyifli bir hafta sizi bekliyor olabilir.

21 Ekim - 27 Ekim 2019 Haftalık Burç Yorumları

İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu 21 Ekim - 27 Ekim 2019 tarihleri haftalık burç yorumları nelr var?

İkizler Burcu 21 Ekim - 27 Ekim 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta aşk ve romantizm yaşama olasılığınız yüksek. Bir ilişki içinde olanlar, mükemmel bir bağ ve şefkat olmasını bekleyebilirler. Bekar insanlar aşkı bulabilirler. 

Bu hafta finansal kazançlar ve yatırımların büyümesi beklenebilir. Beklenmeyen bir kayıp veya harcama yaşanmaması muhtemeldir. Haftanın başı, sizin için duygusal ve zihinsel olarak stresli geçebilir. Bu stres yanlış iletişim ve karışıklıktan kaynaklanabilir. Tartışmalardan kaçınmanız ve bu gün çok önemli kararlar almanız önerilir. 

Barış ve uyum, yakında yolunuzu kesebilir. Sağlık sorunları özellikle 26 Ekim’de strese neden olabilir. Sağlığınıza iyi bakmanız tavsiye edilir. Genel olarak, bağışıklık ve enerji seviyeleriniz düşük olabilir. Haftanın son günü herhangi bir yasal belgeyi imzalamamanız tavsiye edilir. 

Yengeç Burcu 21 Ekim - 27 Ekim 2019 Haftalık Yorumları

Bu haftaya düşük notla başlayabilirsiniz. Haftanın başında zihinsel olarak stresli, depresif ve kaybolmuş hissedebilirsiniz. Haftanın ortasında her şeyin daha iyi olması bekleniyor. Genel refah duygusuyla birlikte zihinsel barış beklenebilir. 

Finansmanınızı 23 ve 24 Ekim’de kontrol etmeye çalışıyor olsanız da, önemli masraf ve zararlar bunu yapmanıza engel olabilir. Bu hafta sosyalleşme için elverişli; ancak seyahat etmemeniz tavsiye edilir. 

Sağlığınız bu hafta boyunca endişe verici olabilir. Kötüleşebilecek herhangi bir tıbbi durumu ihmal etmemeniz tavsiye edilir. Bu hafta birkaç yasal sorundan rahatsız olabilirsiniz. Genel olarak, bu hafta hızınızı yavaşlamanız tavsiye edilir. Bu hafta beklenmeyen zorlu olaylar meydana gelebilir. Evde zaman geçirmeniz önerilir.

Aslan Burcu 21 Ekim - 27 Ekim 2019 Haftalık Yorumları

Coşku seviyeniz bu hafta yüksek olabilir. Seyahat etmek ve sosyalleşmek için uygun bir zaman olabilir. Olumlu sonuçlar elde etmesi muhtemel işle ilgili turlara gitmek zorunda kalabilirsiniz. 

Aileniz ve arkadaşlarınızla yapılan tatiller eğlence dolu olabilir. Arkadaşlar arasında bazı yanlış anlamalar yaşanabilir. Yine de iletişiminiz mükemmel olabilir. Ayrıca kitap okumak ve yazmak için de istisnai bir zaman bulabilirsiniz. 
Evde uyumu bekleyebilirsiniz. Annenizle ilişkiniz özellikle barışçıl olabilir. Aşk ve romantizm bu hafta önceliğiniz olmayabilir. Mali konularda duygusal ve mantıksız olma eğilimi yaşayabilirsiniz. 
Genel sağlığınız iyi olabilir ve enerji seviyeleri yüksek olabilir. Hafta işiniz ve kariyeriniz için uygun olabilir. Ego ve konuşmanızı kontrol altında tuttuğunuzdan emin olun.  

Başak Burcu 21 Ekim - 27 Ekim 2019 Haftalık Yorumları

Parasal meselelerle ilgili iyi bir hafta sizi bekliyor olabilir. Kardeşlerinizle ilişkiniz sağlıklı olabilir. Ancak, annenizle ve ailenizle ilişkilerinizde stres yaşanabilir. Aşk hayatınız bu hafta önceliğiniz olmayabilir. Çiftlerin birlikte harika bir hafta geçirmeleri muhtemeldir. 

İş ve kariyer ile ilgili bazı karışıklıklar ve belirsizlikler yaşanabilir. Kariyerinizde zorluklarla yüzleşmeyi bekleyebilirsiniz. Bu hafta iyi şansların sizinle olmasını bekleyebilirsiniz. İş ve kariyer ile ilgili bazı karışıklıklar olsa da, yine de önemli bir kâr elde etmeyi bekleyebilirsiniz. 

Finansal konular endişe konusu olmayabilir. Arkadaşlarla vakit geçirmek ve onlarla sosyalleşmek için harika bir hafta olabilir. Bazı sağlık sorunları bu hafta meydana gelebilir. Sağlığınızı düşünerek iyi beslendiğiniz bir hafta geçirebilirsiniz.

21 Ekim - 27 Ekim 2019 Haftalık Burç Yorumları

Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu 21 Ekim - 27 Ekim 2019 tarihleri haftalık burç yorumlarında neler var?

Terazi Burcu 21 Ekim - 27 Ekim 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta iş ve kariyer için iyi bir hafta olabilir. Sıkı çalışmanız önemli kazançlar sağlayabilir. Sosyal etkileşimlerinizin samimi ve arkadaş canlısı olması muhtemeldir. Düşüncelerinizin açık olması bekleniyor ve karar vermek rasyonel olabilir. 

Yatırımların artması bekleniyor ve bu hafta hiçbir finansal sorun yaşamayabilirsiniz. Kardeşlerinizle ilişkinizde bazı sorunlar yaşanabilir. Dahası, beklenen sonuçları veremeyebilecekleri için bu hafta kısa gezilere çıkmamanız önerilir.

Evli çiftlerin ayrılık ve memnuniyetsizlikle yüzleşmeleri gerekebilir. Dahası, çalışanların terfi ettirilmesi ve diğer işle ilgili faydaları alması muhtemeldir. Evdeki çevrenin huzurlu olması bekleniyor. Kendinizi strese sokmamanız önerilir. Genel olarak, hafta belirleyici olabilir. 

Akrep Burcu 21 Ekim - 27 Ekim 2019 Haftalık Yorumları

Beklenmedik olaylar nedeniyle hafta yoğun olabilir. İyi şanslar yaşayabilir ve sizi motive edebilir. Finansal konular bir endişe konusu olabilir. Bir yanlışlık olabileceğinden, bu hafta gereksiz yere seyahat etmekten kaçınmanız önerilir. Korunmuş olsanız bile seyahat etmemeniz tavsiye edilir. 

Depresyonla sonuçlanan zihinsel ve duygusal stres yaşanabilir. Ancak, 21-23 Ekim arasında zihinsel olarak rahat hissedebilirsiniz. Ruhsal olarak iyi gelecek meditasyon yapabilir ve daha yüksek hedefleri takip edebilirsiniz.

Kişisel hayatınız makul derecede uyumlu olabilir. Ancak, beklenmeyen olaylar bazı rahatsızlıklara neden olabilir. Sonunda olayların kontrolü sizde olsa da, başlangıçta sizi strese sokmaları muhtemeldir. Yavaş gitmeniz ve pek çok yeni şey denememeniz önerilir. 2

Yay Burcu 21 Ekim - 27 Ekim 2019 Haftalık Yorumları

Bu haftanın sizin için zorlu bir hafta olması bekleniyor. Olumsuz ve karamsar duygular hafta boyunca geçerli olabilir. Hafta başında çok fazla duygusal ve zihinsel stres yaşayabilirsiniz. Bu stres kaygı ve depresyona neden olabilir. 

24 Ekim'den itibaren zihinsel olarak rahatlamış hissedebilirsiniz. Finansal konularınız mükemmel olabilir. Ancak, kardeşlerle ilgili bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Evde huzur bulamayabilirsiniz ve evden uzak durmayı tercih edebilirsiniz. 

Çocuklarla ilişkiniz güzel olabilir, ancak evlilik hayatınız bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz. İşinizden memnun olabilir ve işinize sahip çıkmayı tercih edebilirsiniz. Ancak, kariyeriniz ve işiniz yavaşlayabilir. Arkadaşlarınız size yardımcı olabilir ve rahat hissetmenizi sağlayabilir. Arkadaşlarla sosyalleşme ve kaliteli zaman geçirme konusunda kendinizi mutlu hissedebilirsiniz. 

21 Ekim - 27 Ekim 2019 Haftalık Burç Yorumları

Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu 21 Ekim - 27 Ekim 2019 tarihleri haftalık burç yorumlarında neler var?

Oğlak Burcu 21 Ekim - 27 Ekim 2019 Haftalık Yorumları

Profesyonel cephede, eğer işinizde yaratıcılık varsa daha iyi bir pozisyon bekleyebilirsiniz. Aynı sonuçlar, öğretim, mimarlık, gümüş, moda ve iç mimarlık alan kişiler tarafından da beklenebilir. 

Yüksek rekabete rağmen öğrenciler sınavlarına girmeyi bekleyebilirler. Bu hafta finansal kazançlar için umut verici olabilir. 17 Ekim, finansal işlemler için özel bir gün olabilir. Ayrıca, finansal danışmanlar gelirlerinde ve zenginleştirilmiş kariyer beklentilerinde bir artış yaşayabilir. 

Aile cephesinde, hafta biraz zorlayıcı olabilir ve ailenizde barışı korumak için ifadelerinizin sıkı bir kontrol altına alınması gerekebilir. Tüm haftayı iyi sonuçlar elde etmek için çaba sarf ederek geçirebilirsiniz.

Kova Burcu 21 Ekim - 27 Ekim 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta genel olarak stresli hissedebilirsiniz. Düşünceleriniz yüzünden aklınız bütün hafta rahatsız olabilir. Ancak, hafta para kazanmak ve yatırımları artırmak için iyi bir hafta olabilir. 

Kardeşinizin sağlık sorunları endişe verici olabilir. Huzurlu ortam nedeniyle evde zaman geçirmekten hoşlanabilirsiniz. Ailenizle iyi bir şekilde birleşmeyi bekleyebilirsiniz. Ancak, çocuklarınız sizin için sorun olabilir. 

Sağlık sorunlarına dikkat etmeniz gerekiyor. Enfeksiyon olasılığı olabilir. Hafta evli çiftler için olumlu geçebilir. Eşiniz bu hafta sizin için şanslı olabilir. Dini ve manevi olarak eğilimli olmayı bekleyebilirsiniz. İşiniz ve kariyeriniz makul bir durumda olabilir. Bu hafta babanızdan iyi tavsiyeler alabilirsiniz. Harika bir sosyal hayatınız olmayabilir. 

Balık Burcu 21 Ekim - 27 Ekim 2019 Haftalık Yorumları

Bu hafta sizin için şanslı olabilir. Bazı sorunlar ve zorluklar olsa da, olayların sizi desteklemesi bekleniyor. Finansal hususların düzgün olması beklenmektedir. Yatırımlarda şanslı olabilirsiniz. 

Aileniz sizi destekleyici olabilir ve sizin için hep olması gerektiği yerde olabilirler. Kardeşlerden beklenmeyen kazançlar alabilirsiniz. Evde yanlış anlaşılmalar ve karışıklıklar olabilir. Annenizle haftanın başında bir tartışmadan kaçınmanız önerilir. 

Ayrıca kendinizi babanızdan kopuk hissedebilirsiniz. Çocuklarınız ile muhabbetinizden zevk alabilirsin. Onlarla güçlü bir duygusal ve zihinsel bağ hissetmeniz beklenir; onlar da size karşı şefkatli olabilirler. Eşinizle olan ilişki gergin kalabilir.

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

21 Ekim - 27 Ekim 2019 Haftalık Burç Yorumları - Astroloji

Eylül Aylık Burç Borumları İçin Yıklayın

2019 yılı yıllık burç yorumları

iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Yorumlar
Çok Okunanlar