Anasayfa /  Kültür sanat

Cem Yılmaz bu defa hem güldürdü, hem ağlattı

Cem Yılmaz bu defa hem güldürdü, hem ağlattı

Abone ol
Abone ol 02 Şubat 2016 08:01

Yüksel Aksu ve Cem Yılmaz gibi iki mizah ustasının buluştuğu İFTARLIK GAZOZ filmi, tahmin edilenin ötesinde çarpıcı ve etkileyici finali ile önce gülerken sonrasında ağlatarak izleyicileri şaşırttı. Çıkışta kameralara konuşan sinemaseverler, izledikleri öykünün çarpıcılığı ve her biri ayrı ayrı rolünün altından başarıyla kalkan oyuncular hakkında görüşlerini paylaştılar. Filmin sosyal medya hesapları da vizyon sonrası İFTARLIK GAZOZ yorumlarıyla doldu.

Geçtiğimiz haftadan beri gündemi etkisi altına alan, basından sosyal medyaya bugüne dek hemen hemen hiç görülmemiş şeklide yoğun ve pozitif ilgi ile karşılaşan İftarlık Gazoz filminin bu çarpıcı etkisinin nedeni izleyenlere sorulduğunda genel olarak verilen yanıt benzer şekilde oldu. “Yüksel Aksu ve Cem Yılmaz gibi mizahi ile tanınan iki ustanın buluşmasından, sadece kahkaha değil, seyirciyi gözü yaşlı çıkartan duygu dolu, umut dolu etkileyici dramatik konusu”…

Aksu’nun filmografisinde dönüm noktası olmaya aday İFTARLIK GAZOZ, büyük küçük herkesi derinden sarsarken, gülerken hüzünlendiriyor, umutlandırıyor. Sürprizli sonu ise uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir etki bırakıyor.

Türkiye doğusundan batısına İFTARLIK GAZOZ’la hem gülüyor hem ağlıyor

Merak uyandıran ilk sahnelerin ardından sıcacık bir Ege atmosferine sokarak keyifli ve mizah unsuru yüksek bir eğlencelik olarak ilerleyen İFTARLIK GAZOZ, 70’lerden 80’lere olan yolculuğu ile insanı derinden sarsıyor.

Farklı illerde salonları dolduran izleyenlerin ortak görüşü; gülerek izledikleri filmin ilerleyen sahnelerde yavaş yavaş yarattığı hüzünle karışık umut duygusuyla akıldan ve gönülden kolay kolay çıkmayacak bir film izledikleri söylediler.

Haber kaynağına ait sayfanın adresi

http://24saatgazetesi.com/cem-yilmaz-bu-defa-hem-guldurdu-hem-aglatti/    

Yorumlar
Çok Okunanlar