Anasayfa /  Dünya

Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin ile görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasında Arjantin'de düzenlenen G20 Zirvesi'nde ikili görüşme gerçekleştirildi. Görüşmede iki ülke arasındaki hayati konular ele alındı.

Abone ol
Abone ol 01 Aralık 2018 18:11

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin'in G20 Liderler Zirvesi kapsamındaki görüşmesi başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, zirvenin yapıldığı Costa Salguero Fuar Alanı'ndaki temasları kapsamında ikili görüşmeleri devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Rusya Devlet Başkanı Putin ile TSİ 17.25'te başlayan görüşmesi basına kapalı şekilde sürüyor.

Görüşme öncesi kısa bir açıklama yapan Erdoğan, "İdlib'le ilgili görüşme yapmayı önemli buluyoruz. Kısa da olsa dar çerçevede İdlib'le ilgili atmamız gerken adımlar olduğuna inanıyorum. İdlib ile ilgili dörtlü zirve önem arz etti" dedi.

Öte yandan Erdoğan'ın ABD Başkanı Donald Trump ile ikili görüşmeler gerçekleştireceği bildirildi.  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın aynı zamanda Japonya Başbakanı Şinzo Abe ve İngiltere Başbakanı Theresa May ile de görüşmesi bekleniyor. 


Yorumlar
Çok Okunanlar