Anasayfa /  Foto Galeri

Düzenli Spor Yapabilmenin 10 Sırrı

Düzenli Spor Yapabilmenin 10 Sırrı - Sayfa 1

1. Sevdiğiniz sporu bulmak

rnrnYapmak için can atacağınız sporu bulmak en önemli kural. Pilates mi, yoga mı, fitness mı, eskrim mi, yüzme mi, tenis mi, kick boks mu, capoeira mı? Veya size uygun başka bir spor. Hatta salsa gibi efor gerektiren danslardan biri de size göre olabilir.

Düzenli Spor Yapabilmenin 10 Sırrı - Sayfa 2

2. Güzel spor kıyafetleri almak

rnrnRenkli taytlar, şortlar, tişörtler ve kaliteli bir spor ayakkabısı... Bunların hepsi spor yaparken kendinizi iyi hissetmenizi sağlar. Yaptığınız bu yatırımın boşa gitmemesi bile teşvik edici olabilir

Düzenli Spor Yapabilmenin 10 Sırrı - Sayfa 3

3. Eve veya iş yerine yakın bir spor merkezi bulmak

rnrnÖzellikle şehir hayatında düzenli spor yapmak hiç kolay değil. İşin bu kısmını daha da zorlaştırmamak için yaşam güzergahınız üzerinde yer alan bir yerde spor yapmaya çalışın. Örneğin pilatese mi başlayacaksınız? O zaman ofisinizin yakınlarında bir pilates salonu bulmak, iş çıkışında trafikte geçireceğiniz bir saati spor yaparak geçirmenizi sağlar.

Düzenli Spor Yapabilmenin 10 Sırrı - Sayfa 4

4. Bol bol spor muhabbeti yapmak

rnrnNe sıklıkta spora gittiğiniz, bunun karşılığını nasıl aldığınız, kendinizi nasıl zinde hissettiğinizi çevrenizdekilere anlatın. İnsanların hayranlık dolu ifadeleri sizi daha da teşvik edecektir.