Anasayfa /  Medya /  Dizi

Engin Hepileri Gülizar dizisinin kadrosunda! Gülizar hangi kanalda, konusu ne?

Engin Hepileri, Gülizar dizisinin kadrosuna katıldı... Gülizar dizisi hangi kanalda, konusu ne? Engin Hepileri Gülizar dizisinde hangi karakteri canlandıracak? İşte en büyük tutkusu iyi bir şarkıcı olabilmek olan Gülizar'ın dramı ve Engin Hepileri'nin diziye adım attığı a kare...

Abone ol
Abone ol 08 Şubat 2018 21:57

Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, senaryo ve proje tasarımını usta yönetmen Çağan Irmak’ın yaptığı, Kanal D’nin beğeni ile izlenen dizisi “Gülizar"ın kadrosuna katılan Engin Hepileri’nin setten ilk karesi basınla paylaşıldı.

Cumartesi akşamı ekrana gelecek olan 4. Bölümde diziye katılan Hepileri, Türkiye’nin önemli müzik prodüktörlerinden Kartal karakterini canlandıracak.

Sevilen oyuncu yeni karakterini ve projeye dahil olma sürecini şöyle anlattı “ Daha önce Çağan Irmak’la kısa bir süre de olsa çalışma fırsatım olmuştu. Titizliğine, sinemaya getirmek istediği yenikliklere ve tarzına her zaman hayrandım. Onunla çalışmak sizi ve mesleğinizi çok iyi tanıyan bir arkadaş, bir usta ile çalışmak gibi. 

Gülizar 4. Bölüm Fragman (İzle)







Pozitif ve yüksek enerjisi sizi işinize daha çok bağlıyor. Benim için böylesi önemli insanlarla ve yetenekli oyuncu kadrosuyla çalışma fırsatını yine Kanal D ekranında “Gülizar” gibi büyük bir prodüksiyonda yakaladığım için çok heyecanlıyım. Müzik şirketi sahibi ve ünlü bir yapımcı olan Kartal karakteri Gülizar’ın hayallerinde etkili olacağını, dizinin yüksek temposunu daha da yükselteceğini ve renklendireceğini ümit ediyorum.”

Gülizar 4. bölüm 2. fragman (İzle)





Gülizar dizisinin konusu ne?

Gülizar (25) İzmir’in fakir bir mahallesinde, annesinin onu emanet ettiği Suzan’la (40) birlikte yaşamaktadır, müzik onun için çok önemlidir ve en büyük hayali bir gün iyi bir şarkıcı olmaktır.

Suzan, Şerif’in işlettiği pavyonda çalışmaktadır ancak Şerif’in gözü Gülizar’dadır. Suzan’dan Gülizar’ı pavyona getirmesini ister. Gülizar’ın bir diğer derdi ise kendisiyle evlenmek isteyen yaşı geçkin Bahri Bey’dir.

Gülizar, başındaki bu dertlerden kurtulmak isterken hayatı tahmin edemeyeceği şekilde değişir.

Öz babası süt-peynir fabrikaları sahibi zengin iş adamı Mehmet Rıfat ölüm döşeğindedir, kendisini görmek istemekte ve artık onların çiftliğinde yaşamasını vasiyet etmektedir.

Çiftliğin kâhyası ve Gülizar’ın varlığını yıllardır bilen kâhya Veysel’in oğlu Murat, Gülizar çiftliğe geldiği andan itibaren ona vurulur ancak ortada bir sorun vardır; kendisi Mehmet Rıfat’ın kızı Mine ile nişanlıdır.

Gülizar çiftlikte hayallerine ulaşmaya çabalarken hem geçmişteki hem yeni edindiği düşmanlarla mücadele edecek, bir yandan da Murat’a duyduğu aşkla sarsılacaktır.

Gülizar Künye 

Yapım: O3 Medya  

Yapımcı: Onur Güvenatam  

 

Yönetmen: Çağan Irmak 



Proje Tasarım: Çağan Irmak 



Senaryo: Çağan Irmak ve Scripta Yazı Grubu   



Müzik: Çiğdem Erken 

Gülizar Dizisi oyuncu kadrosu

    

Oyuncular:  Farah Zeynep Abdullah (Gülizar), Ömer Berk Cankat (Murat), Ebru Cündübeyoğlu (Suzan), Şerif Sezer (Hayriye), Berkay Ateş (Fettah), Zuhal Gencer (Candan), Sevtap Özaltun (Mine), Berk Erçer (Tuğrul), Osman Alkaş (Veysel), Mahperi Mertoğlu (Şerif Abla), Ayşe Tunaboylu (Zemzem), Goncagül Sunar (Nazan), Gonca Cilasun (Muazzez), Emre Taşkıran (Teksoy), Pelin Abay (Fatoş), Sinem Yener (Perihan), Feriha Eyüboğlu (Şükriye), Baran Can Eraslan (Fuat)


Yorumlar
Çok Okunanlar