Anasayfa /  Spor

EURO 2024 finali ne zaman ve hangi şehirde olacak? Avrupa Şampiyonası bitiş tarihi nedir?

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda çeyrek final maçları 5-6 Temmuz'da tamamlandı ve taraftarlar finalin ne zaman ve nerede oynanacağını merak ediyor. İşte EURO 2024'ün bitiş tarihi ve final programı.

Abone ol
Abone ol 09 Temmuz 2024 23:12

Avrupa Futbol Şampiyonası’nda çeyrek final tamamlanırken yarı final ve final mücadelesi ile "EURO 2024 ne zaman bitiyor, kaç gün kaldı?" sorusu gündemdeki yerini aldı. Avrupa Şampiyonası’nın favorileri arasında gösterilen İspanya ilk yarı finale kalan takım olurken ikinci yarı finalist ise Fransa olmuştu. Peki, EURO 2024 finali ne zaman? Avrupa Şampiyonası final tarihi ne? İşte ayrıntılar...

İSPANYA - FRANSA KARŞI KARŞIYA

EURO 2024 yarı final maçında İspanya ile Fransa karşı karşıya geliyor. Adını finale yazdıracak takım, 14 Temmuz'daki finalde Hollanda-İngiltere maçının galibiyle kozlarını paylaşacak.

İLK FİNALİST KİM OLACAK?

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) yarı final maçında İspanya ile Fransa karşı karşıya geliyor. Finalist açıklandığında haberimize eklenecektir.

EURO 2024 NE ZAMAN BİTİYOR?

Avrupa Futbol Şampiyonası’nda çeyrek final karşılaşmaları 5-6 Temmuz tarihinde tamamlandı. Yarı finalistlerin belli olmasının ardından 9-10 Temmuz’da maçlar tamamlanacak.

FİNAL TARİHİ AÇIKLANDI

EURO 2024'ün finali ise Berlin'de bulunan Olimpiyat Stadı’nda 14 Temmuz'da oynanacak.

Yorumlar
Çok Okunanlar