Anasayfa /  Spor

Fenerbahçe - Manchester United maçı saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi 3. hafta maçında temsilcimiz Fenerbahçe, İngiliz Premier Lig ekibi Manchester United ile karşı karşıya geliyor. Futbolseverler internet üzerinden Fenerbahçe - Manchester United maçı saat kaçta hangi kanalda gibi sorgulamalar yapıyor. İşte detaylar.

Abone ol
Abone ol 24 Ekim 2024 14:37

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 3. hafta mücadelesinde İngiliz devi Manchester United’ı Kadıköy’de konuk edecek. Mücadele 22:00’de başlayacak ve Fransız hakem Clement Turpin tarafından yönetilecek.

Fenerbahçe'de Eksikler ve Mourinho'nun Mesajı

Fenerbahçe’de 6 önemli eksik bulunuyor. Oosterwolde ve Cengiz Ünder sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almazken, UEFA listesinde olmayan Kostic, Oğuz, Levent ve Bartuğ da forma giyemeyecek. Eski takımıyla karşılaşacak olan teknik direktör Jose Mourinho, "Manchester United bizi hafife almayacaktır ama kolay bir maç olmayacağını biliyorlar. Taraftarımızı sahaya bekliyorum, 35 bin 11 kişilik bir güçle oynamalıyız" dedi.

Manchester United’da Durum

İlk iki maçında galibiyet alamayan Manchester United, Fenerbahçe karşısında Avrupa Ligi'ndeki ilk galibiyetini hedefliyor. Kırmızı Şeytanlar’da cezalı Bruno Fernandes ve sakat olan Maguire, Mainoo, Yoro ve Shaw maç kadrosunda yok.

Takımların Avrupa’daki Geçmişi

Fenerbahçe ve Manchester United bugüne kadar Avrupa kupalarında 6 kez karşılaştı. Bu karşılaşmalardan 3’ünü Fenerbahçe, 3’ünü ise Manchester United kazandı. Bu zorlu mücadele, iki takım arasındaki yedinci randevu olacak.

 

Yorumlar