Anasayfa /  Foto Galeri

Fenerbahçe'den 7 futbolcuya veda! İşte operasyonun detayları...

Fenerbahçe devre arasında takviye yapabilmek için birçok isim ile yollarını ayırmak zorunda kalacak. Sarı-lacivertliler, ilk olarak 59.6 milyon euro olan yıllık maaş bütçesini düşürmeye çalışacak. En az 7 oyuncuya veda etmeye hazırlanan Sarı Kanaryalar, tam 26 milyon euro gelir sağlayacak...

Fenerbahçe'den 7 futbolcuya veda! İşte operasyonun detayları... - Sayfa 1

Devre arası transfer dönemi öncesi listesinde birçok oyuncu bulunan Fenerbahçe, bu isimleri kadrosuna katmak için zorunlu bir operasyon gerçekleştirecek. Teknik direktör Ersun Yanal, birçok bölgeye takviye yapılmasını isterken, yönetim ise öncelikle olarak bütçeyi ayarlamaya çalışacak.

Fenerbahçe'den 7 futbolcuya veda! İşte operasyonun detayları... - Sayfa 2

Kulüp Lisans Talimatı gereği sarı- lacivertlilerin 206 milyon TL olarak harcama limiti 224 milyona (34 milyon euro) yükseldi. Ancak Kanarya, 31 Ekim 2019'da KAP'a yaptığı bildirimde futbolcuların yıllık maaş bütçesinin 59.6 milyon euro olarak açıklamıştı.

Fenerbahçe'den 7 futbolcuya veda! İşte operasyonun detayları... - Sayfa 3

Belirlediği bonservislerin verilmesi halinde Jailson ile Zajc'ı satmayı planlayan sarı-lacivertliler; Mehmet Ekici, Adil Rami, Victor Moses, Mevlüt Erdinç ve Alper Potuk ile yollarını kesinlikle ayıracak. Ara dönemde kadrosuna oyuncu takviye yapabilmesi için aradaki açığı kapatması gereken Fenerbahçe, 7 futbolcuya veda etmeye hazır...

Fenerbahçe'den 7 futbolcuya veda! İşte operasyonun detayları... - Sayfa 4

Bonservis bedelleri ve yıllık maaşlarıyla birlikte bu oyunculardan en az 26 milyon euro'luk gelir bekleyen Fenerbahçe, harcama limitindeki yüzde 30'luk sapma maddesiyle de rahat bir nefes alacak..