Anasayfa /  Foto Galeri

Filmleden unutulmaz sahneler

Filmleden unutulmaz sahneler - Sayfa 1

Kumsal Leonardo DiCaprio "Kumsal" filminde Amerikalı öğrenci Richard Fischer'ı oynadı. Fischer Tayland'da bulunan efsanevi bir kumsalın arayışına çıkmıştır. Film 2000 yılında Ko Phi Phi takımadalarındaki Maya koyunda çekildi. Burası 2004 yılından beri bir milli park. Beldenin çektiği ziyaretçi sayısı bugünlerde bir sorun haline gelmiş durumda.

Filmleden unutulmaz sahneler - Sayfa 2

Avatar James Cameron'ın üç boyutlu filmi 2009 yılında sinemaseverleri cezbetmişti. Sanal ile gerçek dünyaların bir karışımını sunan film, Dünya'ya benzer nitelikler taşıyan Pandora adında bir gezegende geçiyordu. Kurgusal Pandora gezegeninin doğası ise Çin'in kuzeyinde bulunan Zhangjiajie Milli Orman Parkı'nı baz alıyor.

Filmleden unutulmaz sahneler - Sayfa 3

Harry Potter Ve Hogwarts treni! Büyülü trenin büyülü güzergahı Harry Potter filmlerinde tüm seyircileri kendine hayran bırakan bir güzellikteydi. Kaldı ki bu güzelliği İskoçya'nın dağlarından geçen Jacobite buharlı trenine binerek deneyimlemek pekala mümkün. Fort William ve balıkçı kasabası Mallaig arasında yol alan trende kendinizi Hogwarts'a gidiyormuş gibi hissedebilirsiniz.

Filmleden unutulmaz sahneler - Sayfa 4

Local Hero Büyük itibar sahibi Britanya Film Enstitüsü 1999 yılında "Local Hero" filmini tüm zamanların en iyi filmi seçmişti. 1983 yapımı komedinin arka planındaysa İskoçya'nın güzel doğası vardı: Hem doğanın hem de üzerinde yaşayan insanların zerafeti! Kıyı kasabası Pennan bugün film sayesinde dünyaca ünlü bir belde haline gelmiş durumda.