Anasayfa /  Hava durumu

Fırtına ne kadar sürecek? Meteoroloji'den son dakika hava durumu uyarısı! 4 Şubat 2018 Pazar

Meteoroloji'den son dakika fırtına uyarısı. Batı Karadeniz, Marmara ve Ege bölgelerinde etkisini sürdüren fırtına ile ilgili Meteoroloji'den uyarılar gelmeye devam ediyor. İstanbul'da şiddetli rüzgar ne kadar sürecek? İşte 4 Şubat 2018 tarihli hava durumu tahminleri...

Abone ol
Abone ol 04 Şubat 2018 09:52

Meteoroloji, Kuzey Ege, Güney Ege, Marmara ve Batı Karadeniz'de rüzgarın fırtına şeklinde eseceği yönünde uyarılarını yapmıştı. İstanbul'da ve bazı illerde etkili olan şiddetli rüzgarın fırtınaya dönüşmesi ile birlikte vatandaşlar 'Fırtına ne zamana kadar sürecek' sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, İstanbul'da fırtına ne kadar sürecek? Havalar ne zaman düzelecek?

İşte Meteoroloji'den 4 Şubat 2018 son dakika hava durumu tahminleri...

İSTANBUL'DA FIRTINA NE KADAR SÜRECEK?

Marmara bölgesinde Cumartesi öğle saatlerinde güney ve güneybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde esen rüzgarın, pazar günü yani bugün akşam saatlerinde etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor. Öte yandan Kuzey Ege, Güney Ege ve Batı Karadeniz'de de fırtınanın, akşam saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği bildirildi.

Meteoroloji'den gelen uyarıya göre, fırtına bugün öğle saatlerine kadar Marmara’nın batısı (Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir) ve Kuzey Ege kıyıları (İzmir) ile İstanbul, Bursa, Yalova ve Kocaeli çevrelerinde kuvvetli ve zaman zaman fırtına (50-80 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, ulaşımında aksamalar ile soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenmeler, vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması söylendi.


Yorumlar
Çok Okunanlar