Anasayfa /  Kültür sanat

Gaziantep’te 30 Temmuz coşkusu

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, “95 yıl önce atalarımızın verdiği milli mücadele ruhuyla bizler de aynı anlayışla...

Abone ol
Abone ol 25 Ağustos 2017 16:05

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, “95 yıl önce atalarımızın verdiği milli mücadele ruhuyla bizler de aynı anlayışla çalışmaya ve onların bize bıraktığı bu kutsal emaneti korumaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Topçuoğlu, mesajında 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın ülkemiz topraklarının düşman işgalinden kurtuluşunu ve ulusumuzun bağımsızlığını ifade ettiğini belirterek, “Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde verilen büyük mücadele örneğiyle kazanılan bu zafer, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasını sağlamıştır. Bu zafer, Türk milletinin azim ve mücadele ruhunun, en zor şartlarda bile söz konusu vatan olduğunda bir an bile tereddüt etmeden canlarını seve seve feda ettiklerinin göstergesidir” ifadelerine yer verdi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin yokluk içerisinde verdiği mücadele pek çok millete örnek olduğunun altını çizen Topçuoğlu mesajında "Milli birlik ve beraberliğimiz olduğu sürece altından kalkamayacağımız yük, başaramayacağımız hiçbir şey yoktur. Ülkemizin kalkınması ve büyümesi için gayret göstermeye devam edeceğiz. Atalarımız bu vatan toprakları için nasıl omuz omuza mücadele ettiyse, sanayiciler olarak bizlerde üretim ve istihdam mücadelesi veriyoruz. Ülkemizin kalkınması, muasır medeniyetler seviyesini yakalaması için gayret göstermeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm halkımızın ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Zafer Bayramını kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyorum" denildi.

Yorumlar
Çok Okunanlar