Anasayfa /  Foto Galeri

Genç kadının midesinden seks oyuncağı çıkardılar!

Genç kadının midesinden seks oyuncağı çıkardılar! - Sayfa 1

Seks sırasında yaşanan aksiliklerde insanların ihtiyaçları olan yardıma çekinmeden ulaşabilmeleri gerektiğini vurgulayan Phillips, bu konuya dikkat çekmek istiyor.rnrn

Genç kadının midesinden seks oyuncağı çıkardılar! - Sayfa 2

Hastaneye gittiğinde ameliyata alınan kadının midesinden 18 cm’lik seks oyuncağını çıkardılar. Çok fazla acı hissetmediğini fakat büyük bir şok yaşadığını söyleyen Emma Phillips, yaşadığı ilginç olayı Facebook sayfasında paylaştı. Ameliyat sonrası hasta yatağında poz vererek, aynı olayı yaşayan diğer çiftlere örnek olmak amacıyla bu paylaşımı yaptığını anlatan Phillips, ambulanstaki sağlık ekibine kendisine karşı yargılayıcı bir tutum sergilemedikleri için de çok minnettar olduğunu belirtti.

Genç kadının midesinden seks oyuncağı çıkardılar! - Sayfa 3

18 cm’lik seks oyuncağının anüsünden içine kaçtığını anlayan asistan öğretmen ve sevgilisi önce oyuncağı kendi yöntemleriyle çıkartmaya çalıştı. rnrnMutfak maşası ve farklı cisimlerle seks oyuncağını çıkartabilmek için 1 saat uğraştıktan sonra ambulansı arayan çift başlarına gelen şeyden ötürü şoke olduklarını söyledi.

Genç kadının midesinden seks oyuncağı çıkardılar! - Sayfa 4

4 yaşındaki Emma Phillips ve sevgilisi 29 yaşındaki Lee Miller, romantik bir cuma gecesinden sonra belki de hayatlarının en garip gününü yaşadı!rnrn1 çocuk annesi Emma Phillips, o gece kızını anne ve babasına bırakıp erkek arkadaşında kaldığını söyledi. Sabah uyandıklarında, gece kullandıkları seks oyuncağını bulamadıklarını belirten 24 yaşındaki genç kadın, birden midesinde bir titreşim hissetti.