Anasayfa /  Foto Galeri

gripten korunma yolları

gripten korunma yolları - Sayfa 1

Balıkta bol miktarda bulunan Omega 3, kalp hastalıklarını ve felci önlüyor. Ayrıca kolesterol ve kemikler içinde son derece faydalı olduğu bilinen balık gribal enfeksiyonları önlemede de son derece önemli bir yer tutuyor.

gripten korunma yolları - Sayfa 2

Sarımsak ve soğan yüksek oranda antibiyotik ve antioksidan içeriyor. Bazı araştırmalar, soğan ve sarımsak tüketenlerin, tüketmeyenlere göre daha az kanser ve kalp hastalıklarına yakalandıklarını gösteriyor. Soğan ve sarımsağın, grip için pişirilmeden tüketilmeleri öneriliyor. Ayrıca grip olsanız bile çiğ olarak tüketilen soğan ve sarımsak tedavi edici özelliğe sahip.

gripten korunma yolları - Sayfa 3

yapılan araştırmaların sonucunda, brokolinin vücudu kanser ve çeşitli hastalıklara karşı koruduğu görülüyor. Kalp ve damar sağlığı içinde çok önemli bir yer tutan brokoli, bol miktarda C vitamini içeriyor ve böylece bağışıklık sistemini hızla tamir ediyor. rn

gripten korunma yolları - Sayfa 4

Bol miktarda C vitamini içeren patates, saç ve sindirim sistemi sağlığına önemli derecede katkıda bulunuyor. Ayrıca patates suyunun da önemli etkileri mevcut. Kan şekerini dengeleyen patates suyu, sindirim sistemine de katkıda bulunuyor. Ayrıca patates suyu grip ve nezle gibi hastalıkların tedavisinde de kullanılıyor.