Anasayfa /  Foto Galeri

Günlük

Günlük - Sayfa 2

Bugün kendinizi daha rahat hissedeceksiniz. Sürpriz haberler alabilir ve kendinizi daha özgür hissedebilirsiniz. Gerçekleştirmek istediğiniz konulara yönelik gelişmeler beklediğinizden daha yavaş olabilir veya daha önce hesaplamadığınız karışıklıklar çıkabilir. Sorunları büyütmeyin ve şimdilik gelişmeleri akışına bırakın. Bugün alacağınız sürpriz haberler sizi canlandıracak ve istekleriniz uyanacak. En azından günü daha keyifli yaşayacak ve hareketli bir gün geçireceksiniz. Parasal sorunlar ve karışıklıklar ile ilgilenmeyecek, dikkatinizi yapmanız gereken işlere odaklayacaksınız.

Günlük - Sayfa 3

Biraz gergin ve rahatsız olabilirsiniz fakat mantıklı davranacak ve isteklerinizi gerçekleştirmek için daha fazla gayret göstereceksiniz. Bugün şimdiye kadar farkında olmadığınız detayları yakalayacak ve üzerinde düşüneceksiniz. Aslında ayrıntıların içindeki fırsatları anlayabilir ve iyi kullanabilirsiniz. Sizi rahatsız eden bazı konular olabilir fakat pratik ve gerçekçi bir tavır sergileyebilirsiniz ve özellikle arkadaşlarınızın desteğini alabilirsiniz. Parasal konulara yönelik girişimlerde bulunmak için kuvvetli arzular duyabilirsiniz ve güçlü kişilerin desteğini alabilirsiniz.

Günlük - Sayfa 4

Çok hareketli bir gün geçirecek ve dikkatinizi yapmak istediğiniz işlere odaklayacaksınız. Fakat alacağınız haberler ve karşılaşacağınız olaylar dikkatinizi dağıtabilir. İşlerinizi planlayın ve öncelikli olarak yapılması gereken işler ile ilgilenin. Eviniz, iş yeriniz ve size ihtiyacı olan kişilerle ilgilenmeniz gerekebilir. Bu arada yer değişikliği veya eşyaların yerlerini değiştirmek gibi konular gündeme gelebilir. Projelerinizi uygulamaya başlamadan önce ilgisi olmayan kişilere anlatmaktan kaçınmalısınız. Bu arada dedikodular ile fazla ilgilenmeyin.