Anasayfa /  Teknoloji

İnstagram'a nasıl girilir?

instagrama nasıl girilir android ve iphone kullancıları en çok bunu arıyor? iPhone telefon ile İnstagram'a nasıl girilir? Instagram vpn nasıl kullanılır IOS?

Abone ol
Abone ol Editör berkan 09 Ağustos 2024 15:09

İnstagram günlerdir kapalı kullanıcılar bir formül aramakta. Trhaberler takipçileri için bunu araştırdık. Peki instagrama nasıl girilir android ve iphone kullancıları en çok bunu arıyor? iPhone telefon ile İnstagram'a nasıl girilir? Instagram vpn nasıl kullanılır IOS? 

Instagram her gün binlerce takipçi kazanıyor. Dünya genelinde sosyal pazarlama aracı haline gelen Instagram’da işletme sahibi ve kişisel hesap sahipleri şifrelerini çeşitli nedenlerle değiştirmek istiyor. Bunun için Instagram şifresini unutan veya işletme hesabına sahip kişiler daha güçlü parola oluşturmak için Instagram şifre yenileme işlemini telefon veya bilgisayarlarından kolayca yapabilirler.

INSTAGRAM ŞİFRE YENİLEME İÇİN TIKLAYINIZ

Instagram şifre yenileme yöntemleri

Instagram şifremi unuttum ne yapabilirim diyorsanız akıllı telefonlardaki uygulama içinden yenileyebilir, eğer şifrenizi hatırlamıyorsanız şifremi unuttum seçeneği ile kolayca yapabilirsiniz.

Android VPN Instagram kullanma rehberi:
Adım #1: Google Play Store’a girin
Adım #2: Secure VPN – Daha Güvenli Ağ uygulamasını indirin
Adım #3: Uygulamayı açıp ‘Bağlan’ butonuna tıklayın
Adım #4: Üstteki ‘Dünya’ simgesine tıklayıp Almanya’yı seçin
Adım #5: Instagram’ı açtığınızda şüpheli giriş uyarısı verebilir çünkü farklı ülkede gözükeceksiniz. “Giriş yapmaya çalışan bendim” seçeneğini seçin
Adım #6: Instagram’ı rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Etiketler instagram vpn
Yorumlar
Çok Okunanlar