Anasayfa /  Kültür sanat

İş dünyasından zafer bayramı kutlaması

Güneydoğu Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (GÜNSİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Mesut İşsever, 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.Güneydoğu Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (GÜNSİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Mesut İşsever, Türk...

Abone ol
Abone ol 29 Ağustos 2017 15:32

Güneydoğu Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (GÜNSİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Mesut İşsever, 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.

Güneydoğu Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (GÜNSİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Mesut İşsever, Türk Milletinin bağımsızlığından asla vazgeçmediğini ve her türlü işgale karşı koyduğunu hatırlatarak, 30 Ağustos zaferinin de bu bağımsızlık tutkusunun bir göstergesi olduğunu ifade etti. Zafer Bayramını kutlayan İşsever, "Bu zafer, Türk Milletinin tarihi boyunca karşısına çıkan tüm engelleri inanç ve kararlılıkla, birlik olma ruhuyla ve kardeşlik içerisinde aşan aziz milletimizin asıl gücünün ortaya koyulması bakımından çok büyük anlam ifade etmektedir. 95’inci yılını kutlayacağımız bu büyük zaferin, hiç bir şekilde boyunduruk altına girmeyi kabul etmeyen asil milletimizin inanılmaz azmiyle, özgürlük ve bağımsızlığını yeniden inşa ettiği çok önemli bir dönüm noktasıdır. Yakın geçmişte, 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında bedenini silahlara siper ederek vatanını koruyan insanlarımız bu milli şuurun en yakın göstergesidir. Bin yıldan uzun zamandır yaşadığımız bu coğrafyada, büyük düşmanları yenmiş, nice ihanet çetelerini çökertmiş aziz bir milletin evlatları olarak bugün yine aynı inanç ve ruhla, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için birleşerek gelecek olan her türlü saldırıyı bertaraf etmeye hazırız. Unutulmamalıdır ki bu millet daha nice destanlar yazmaya muktedir bir millettir. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95’inci yıldönümü vesilesiyle başka Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, Kurtuluş Savaşı kahramanlarımızı ve bu topraklar için can veren tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” diye konuştu.

Yorumlar
Çok Okunanlar