Anasayfa /  Güncel

Kabine Toplantısı ne zaman yapılacak, hangi konular ele alınacak?

Kabine Toplantısı'nın tarihi merak ediliyor, çünkü normalde iki haftada bir yapılan toplantı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yoğun takvimi nedeniyle zaman zaman erteleniyor. Peki, "Kabine Toplantısı ne zaman yapılacak, hangi konular ele alınacak?"

Abone ol
Abone ol 31 Temmuz 2024 12:09

Kabine Toplantısı için geri sayım sürüyor. Ekonomi, dış siyaset ve gündeme dair birçok konunun ele alındığı son Kabine Toplantısı 16 Temmuz tarihinde gerçekleşmişti. Peki, "Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? Bu hafta Kabine Toplantısı var mı, gündem maddeleri neler?" Ekonomideki son gelişmeler, terörle mücadele, sokak hayvanları yasası ve 9. yargı paketi gibi konuların değerlendirileceği Kabine Toplantısı'nın tarihini haberimizde derledik. İşte Temmuz 2024 yeni Kabine Toplantısı tarihi...

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, BU HAFTA YAPILACAK MI?

Son Kabine Toplantısı 16 Temmuz Salı günü gerçekleştirilmişti.

Yeni Kabine Toplantısı'nın tarihi henüz netlik kazanmadı. Konuya ilişkin bir gelişme yaşanması durumunda haberimiz üzerinden öğrenebilirsiniz.

KABİNE TOPLANTISI KONULARI NELER?

Ekonomideki son gelişmeler, terörle mücadele, sokak hayvanları yasası ve 9. yargı paketi gibi konuların gerçekleşecek Kabine Toplantısı'nın ana gündem maddelerini oluşturması bekleniyor.

Yorumlar
Çok Okunanlar