Anasayfa /  Foto Galeri

Kapıyı açan genç kadın dehşeti yaşadı! Bu görüntüler kanınızı donduracak

Üzerinde sadece bir spor sütyeni ve tayt vardı. Apartman dairesine gelen polis memurunun kapıyı çalmasıyla dehşet başladı. Son dakika haberine göre, hemşirelik öğrencisi ters kelepçelendi, koridor boyunca saçlarından sürüklendi, yumruklandı ve kafasına bastırıldı. Güvenlik kamerasının kaydettiği görüntüler infial yarattı.

Kapıyı açan genç kadın dehşeti yaşadı! Bu görüntüler kanınızı donduracak - Sayfa 1

Dünya bu görüntülerle bir kez daha sarsıldı... Polis şiddeti nedeniyle ABD'de hayatını kaybeden siyahi George Floyd ve Rayshard Brooks dünyanın dört bir yanında gündem olurken, şoke eden görüntüler bu kez Kanada'dan geldi.

Kapıyı açan genç kadın dehşeti yaşadı! Bu görüntüler kanınızı donduracak - Sayfa 2

Genç bir kadının, kadın polis memuru tarafından koridor boyunca yerlerde sürüklendiği, saçlarının çekildiği, kafasına bastırıldığı görüntüler infial yarattı.

Kapıyı açan genç kadın dehşeti yaşadı! Bu görüntüler kanınızı donduracak - Sayfa 3

Akıllara durgunluk veren olay, Kanada'nın British Columbia bölgesinde meydana geldi. Anksiyete geçmişi olan hemşirelik öğrencisi olan Mona Wang, panik atak geçirdi. Bu sırada Kanada'nın Vancouver kentinde yaşayan sevgilisiyle mesajlaşıyordu.

Kapıyı açan genç kadın dehşeti yaşadı! Bu görüntüler kanınızı donduracak - Sayfa 4

Bir süre sonra Wang mesajlara cevap vermemeye başladı. Bunun üzerine Mona'nın erkek arkadaşı, Wang'in sağlık durumundan endişe etmeye başladı.