Anasayfa /  Hava durumu

Kar bekleyenleri şaşırtacak değerlendirme! Pazartesi hava durumu raporu

Yeni hafta öncesinde en çok araştırılan konulardan biri de hava durumu oldu. Özellikle geçtiğimiz hafta kısa süreli bir kar sevinci yaşayan İstanbullular, ‘Bu hafta kar yağacak mı, kar ne zaman yağacak?’ gibi sorulara yanıt arıyor. İşte 29 Ocak tarihli hava durumu raporu!

Abone ol
Abone ol 28 Ocak 2018 16:15

Vatandaşlar, ‘kar ne zaman yağacak?’ sorularına yanıt aramaya devam ederken; önümüzdeki haftanın hava durumu raporu şaşırttı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, bahar havası geri dönüyor. Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyı kesimleri ile Ordu çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.



Ege kıyılarında 16 derecenin üzerine çıkacak sıcaklıklar Akdeniz kıyılarında 20 dereceye kadar ulaşacak. Kar haberleri bekleyen vatandaşlar için ise gelişmeler üzücü gelecek hafta yurtta kar beklenmiyor. İstanbul'da 4 derece civarında hissedilen sıcaklıklar önümüzdeki hafta 14 derece civarında olacak.



5 Günlük Tahmin (Haritalı)




Yorumlar
Çok Okunanlar